Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 65%
Κέρδος: 65€
34,9€
από
έκπτωση
κέρδος

99,9€
65%
65€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης U-Tonic για τόνωση μυών!

34,9€ για μία συσκευή μασάζ ''U-Tonic'' που τονώνει και βοηθάει να χαλαρώσουν οι μυς ενθαρρύνοντας και βοηθώντας να πάρετε μια τόνωση ήπια και σφιχτή ώστε να επιτευχθεί το τέλειο σώμα σε σχήμα, ένα σύστημα άνετο, μοντέρνο, εργονομικά σχεδιασμένο και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ισπανική εταιρεία "500Cosmetics", αρχικής αξίας 99,9€
Έκπτωση 65%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το U-Tonic είναι μια συσκευή μασάζ σώματος με μικρο-υπολογιστή όπου λειτουργεί μέσα από χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικούς παλμούς. 
 • Το U-Tonic κάνει μασάζ και τονώνει, βοηθώντας να χαλαρώσουν οι μυϊκοί σπασμοί ενθαρρύνοντας και βοηθώντας να πάρετε μια τόνωση ήπια και σφιχτή, ώστε να επιτευχθεί το τέλειο σώμα σε σχήμα. 
 • Είναι ένα σύστημα άνετο, μοντέρνο, εργονομικά σχεδιασμένο, με 5 τρόπους μασάζ, ιδιαίτερα κατάλληλο για:
  - Τόνωση των μυών
  - Επανασήμανση της γραμμής του σώματος
  - Χαλάρωση των επιβαρυμένων μυών της περιοχής
 • Λειτουργεί με ένα σύστημα μικρο-υπολογιστή εξοπλισμένο με μια οθόνη LCD και ένδειξη μπαταρίας, που συνδέονται μέσω 2 καλωδίων στις 4 δονητικές μονάδες που μπορούν να εργαστούν μαζί ή και ανεξάρτητα. 
 • Χαρακτηριστικά:
  - Μια σειρά από 16 επίπεδα έντασης
  - 5 λειτουργίες μασάζ ανάλογα με τις ανάγκες σας (αυτόματη λειτουργία, σύσφιξη, τόνωση, δόνηση και παλμού).
  - Σε συνεδρίες μόλις των 15 λεπτών την ημέρα, μπορείτε να δείτε εμφανώς την τόνωση των μυών, επιβεβαιώνοντας το σχήμα του σώματος και του δέρματος για να αποκτήσετε μια πιο ελκυστική και υγιή εμφάνιση.
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή στο χώρο σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία συσκευή μασάζ και ηλεκτροδιέγερσης ''U-Tonic'' για τόνωση μυών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η παράδοση γίνεται εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''500Cosmetics''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελλατωματικού προϊόντος, γίνεται αντικατάσταση με τα έξοδα να επιβαρύνουν την εταιρεία.
500 Cosmetics

C/Ana Mariscal 5
Μαδρίτη - Ισπανία
2111984318500 Cosmetics
Στη 500 Cosmetics κατανοούμε ότι η επιστήμη της ομορφιάς είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνδυασμένα συστατικά, αριστοτεχνικές φόρμουλες και προηγμένες τεχνολογίες. Η καινοτομία είναι μία από τις υψηλότερες αξίες μας. Εκτεταμένες έρευνες της αγοράς καθιστούν την εταιρεία μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και καθημερινής ευεξίας καλύπτοντας διάφορες ανάγκες των χρηστών που έχει η εταιρεία σε όλο τον κόσμο.