Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49,9€
από
έκπτωση
κέρδος

99,9€
50%
50€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Φορητή συσκευή φωτοθεραπείας U-Derma κατά της ακμής σε προσφορά!

49,9€ για μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή ''U-Derma'' για την αντιμετώπιση της ακμής και των ακαθαρσιών του προσώπου, με προηγμένη τεχνολογία φωτοθεραπείας που καταπολεμά σπυριά & μαύρα σημάδια ενώ βελτιώνει την γενική κατάσταση του δέρματος, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την Ισπανική εταιρεία "500Cosmetics", αρχικής αξίας 99,9€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • H U-Derma είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που λειτουργεί με καλώδιο σύνδεσης USB. Επιπλέον, η έκδοση τσέπης επιτρέπει την χρήση όπου και όταν το χρειάζεστε σε μόνο λίγα λεπτά!
 • Η προηγμένη τεχνολογία του βοηθά την εξάλειψη των σπυριών και των ακαθαρσιών μέσω των δυο τεχνικών:
  - Φωτοθεραπεία: Εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή καλούμενη, Propionibacterium acnés, που μολύνουν τους σμηγματογόνους αδένες και προβαίνει να προκαλέσει περίσσιο σμήγμα στο δέρμα, και επομένως την εμφάνιση των σπυριών.
  - Θερμότητα: Υπεύθυνο για την ξήρανση των πληγεισών και ερεθισμένων περιοχών, αφήνοντας την επιδερμίδα χωρίς ακαθαρσίες.
 • Επιπλέον η συσκευή U-Derma είναι φιλική προς το δέρμα ως ένα αποτελεσματικό μέσο καταπολέμησης των ακαθαρσιών και των σπυριών που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες.
 • Η συνεχιζόμενη χρήση, σας παρέχει μια σειρά από οφέλη:
  - Αποτρέπει μελλοντικά κρούσματα
  - Μηδενικό ερεθισμό, πόνο ή ερυθρότητα.
  - Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
  - Σε μορφή τσέπης: Άνετο και φορητό.
  - Συμβατό με άλλες τοπικές θεραπείες.
  - Διαθέτει πιστοποιητικό CE και συμμόρφωσης με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή στο χώρο σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή ''U-Derma'' για την αντιμετώπιση της ακμής και των ακαθαρσιών του προσώπου.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η παράδοση γίνεται εντός 5-6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''500Cosmetics''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελλατωματικού προϊόντος, γίνεται αντικατάσταση με τα έξοδα να επιβαρύνουν την εταιρεία.
500 Cosmetics

C/Ana Mariscal 5
Μαδρίτη - Ισπανία
2111984318500 Cosmetics
Στη 500 Cosmetics κατανοούμε ότι η επιστήμη της ομορφιάς είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνδυασμένα συστατικά, αριστοτεχνικές φόρμουλες και προηγμένες τεχνολογίες. Η καινοτομία είναι μία από τις υψηλότερες αξίες μας. Εκτεταμένες έρευνες της αγοράς καθιστούν την εταιρεία μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς και καθημερινής ευεξίας καλύπτοντας διάφορες ανάγκες των χρηστών που έχει η εταιρεία σε όλο τον κόσμο.