Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
33%
10€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Εκπτωτικό κουπόνι για βιολογικά προϊόντα της επιλογής σας σε Ηλιούπολη

20€ για ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορές αξίας 30€ για να αγοράσετε ό,τι επιθυμείτε από μία μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων (τρόφιμα, επώνυμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, θεραπείες βοτάνων, παιδικές τροφές, καλλυντικά κ.ά) από το βιολογικό κατάστημα ''Νέα Ζωή'' στην Ηλιούπολη!
Έκπτωση 33%!!
Τι αγοράζετε:
 • Με τον όρο βιολογικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα εκείνα που παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων ή άλλων ορμονών. Τα διατροφικά σκάνδαλα των τελευταίων ετών έχουν περιορίσει ασφυκτικά τις ποιοτικές επιλογές των καταναλωτών. Η αβεβαιότητα για αυτό που τρώμε είναι σήμερα περισσότερο έντονη από ποτέ. Σε μια εποχή λοιπόν που τα υγιεινά τρόφιμα αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, τα βιολογικά προϊοντα έρχονται να δώσουν τη λύση για ποιότητα στο καθημερινό μας τραπέζι και αποτελούν την προτίμηση κάθε συνειδητοποιημένου καταναλωτή που επιθυμεί την υγιεινή διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος. 
 • Στη Νέα Ζωή θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα βιολογικά, παραδοσιακά και χωρίς γλουτένη, επώνυμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής (πολυβιταμίνες, προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα, βιταμίνες) θεραπείες βοτάνων, ανθοϊάματα, παιδικές τροφές, καλλυντικά, αιθέρια έλαια, φυτικές βαφές μαλλιών, απορρυπαντικά, προϊόντα για αθλητές καθώς και βιολογικά φυτικά καλλυντικά!
 • Με επιπλέον έκπτωση 10% σε ό,τι αγοράσετε επιπλέον!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορές συνολικής αξίας 30€ από το βιολογικό κατάστημα ''Νέα Ζωή'' στην Ηλιούπολη.
 • Το κουπόνι σας προσφέρει έκπτωση 10% σε ό,τι αγοράσετε επιπλέον.
 • Mπορείτε να αγοράσετε όσα κουπόνια επιθυμείτε!!!
 • Παραλαβή από το κατάστημα στην διεύθυνση: Πρωτόπαππα 38 Άνω Ηλιούπολη, έναντι δημαρχείου.
 • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109912408
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει όσα κουπόνια επιθυμεί για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 8.30 - 16.00, Τρίτη - Παρασκευή 8.30 - 21.00 και Σάββατο 9.00 - 17.00
Νέα Ζωή

Πρωτόπαππα 38 (έναντι Δημαρχείου)
Άνω Ηλιούπολη - Αττική
2109912408


Ιστοσελίδα


Νέα Ζωή
Στο κατάστημα μας με την εγγύηση και την αξιοπιστία που του προσδίδουν τα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του θα βρείτε: μεγάλη ποικιλία σε τρόφιμα βιολογικά, παραδοσιακά και χωρίς γλουτένη, επώνυμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής (πολυβιταμίνες, προβιοτικά, πεπτικά ένζυμα, βιταμίνες) θεραπείες βοτάνων, ανθοϊάματα, παιδικές τροφές και καλλυντικά, αιθέρια έλαια, φυτικές βαφές μαλλιών, απορρυπαντικά, προϊόντα για αθλητές καθώς και βιολογικά φυτικά καλλυντικά σε πολύ καλές τιμές, ευχάριστο περιβάλλον, εύκολη πρόσβαση με δυνατότητα άνετης στάθμευσης καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό που θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει.