Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 199€
από
έκπτωση
κέρδος

375€
47%
176€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μίνι γυμναστήριο 4τ.μ στο σπίτι με πάγκο & δίσκους βαρών!

199€ για έναν πάγκο πολλαπλών ασκήσεων με Δώρο δίσκους βαρών 20kg, για να γυμνάσετε χέρια, πλάτη, πόδια, κοιλιακούς και στήθος σε ένα μίνι γυμναστήριο 4 τ.μ στο σπίτι σας, με αποστολή στο λεκανοπέδιο Αττικής, αρχικής αξίας 375€ - έκπτωση έως 47%!!
- 219€ για έναν πάγκο πολλαπλών ασκήσεων με Δώρο δίσκους βαρών 20kg με αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα, αρχικής αξίας 375€
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν με τον πάγκο πολλαπλών ασκήσεων που γυμνάζει εντατικά χέρια, πλάτη, πόδια, κοιλιακούς και στήθος!
 • Απαιτούνται 4 τετραγωνικά μέτρα για να έχετε ένα μίνι γυμναστήριο στο σπίτι σας!!
 • Διαθέτει ορθοστάτες για άρση βαρών και μαζί Δώρο δίσκους βαρών 20kg!
 • Πανεύκολο στη συναρμολόγηση!
 • Γυμνάζει όλο το σώμα, συνδυάζοντας καύση θερμίδων και μυϊκή τόνωση όλων των κύριων μυϊκών ομάδων του σώματος (κοιλιακούς, χέρια, πόδια, πλάτη, γλουτούς)!
 • Προσοχή: Διατίθεται χωρίς μπάρα βαρών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 199€
  : ένας πάγκος πολλαπλών ασκήσεων με Δώρο δίσκους βαρών 20kg με αποστολή στο λεκανοπέδιο Αττικής
  - Κουπόνι των 219€: ένας πάγκος πολλαπλών ασκήσεων με Δώρο δίσκους βαρών 20kg με αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τo XMED.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 2104256827.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
XMED

Πίνδου 20
Μοσχάτο - Αττική
2104256827


Ιστοσελίδα


XMED
Η εταιρεία XMED ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2002 απο τον Πανανακάκη Παναγιώτη (Διπλωματούχο Φυσικοθεραπευτή με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, Όργανα γυμναστικής και ορθοπεδικών ειδών).
 
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στους τομείς των ορθοπεδικών ειδών, οργάνων γυμναστικής για επαγγελματική ή οικιακή χρήση και συμπληρωμάτων διατροφής.
 
Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού και παρέχει τα προιόντα αυτών στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο οργάνων. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιό απαιτητικό πελάτη σε Όργανα γυμναστικής, Ορθοπεδικά είδη για ιδιώτες ή επαγγελματίες και συμπληρώματα διατροφής για αθλητές ή απλά για καθημερινή καλή φυσική κατάσταση και υγειινό τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με μία επιλεκτική διατροφή. Στην XMED θα βρείτε το καλύτερο προιόν σε κάθε είδος εισαγωγής μας και την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για το πελατολόγιο μας χονδρικής και λιανικής.