Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 15,9€
17€
από
έκπτωση
κέρδος

32,9€
48%
15,9€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Ψηφιακό ακουστικό ενίσχυσης ακοής που φιλτράρει τον θόρυβο!

17€ για ένα ψηφιακό ακουστικό ενίσχυσης ακοής "X-168", που φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο που προκαλείται από τη ροή του αέρα ενώ με τη βελτιωμένη τεχνολογία του παρέχει μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, με παραλαβή από το "Magic Store" στο Χαλάνδρι και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 32,9€
Έκπτωση 48%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ψάχνετε ένα ψηφιακό ακουστικό για να σας βοηθήσει να ακούτε με μεγαλύτερη σαφήνεια ήχους που βρίσκονται σε απόσταση; Το X-168 ακουστικό ενίσχυσης ακοής είναι το κατάλληλο αφού λειτουργεί σαν μεγάφωνο. Ταιριάζει απόλυτα στο αυτί και μπορείτε επίσης να το κρύψετε εύκολα όταν το φοράτε πίσω στο αυτί σας.
 • Με το μικρού μεγέθους οικονομικό ακουστικό έχετε την δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του ήχου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!
 • Φιλτράρει τον ανεπιθύμητο θόρυβο που προκαλείται από τη ροή του αέρα ενώ η βελτιωμένη τεχνολογία του ακουστικού παρέχει μείωση των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών!
 • Μικρότερο από μια πιστωτική κάρτα, διακριτικό για να χωράει εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σας!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Φιλτράρισμα αέρα και εξωτερικών ήχων
  - Τεχνολογία μείωσης ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών
  - Μέγιστη Out: 130 ± 5dB
  - κέρδος Ήχος:> = 50dB ± 5dB
  - Συνολική Αρμονική Dist: ≤ 5%
  - Θόρυβος εισόδου: ≤ 30dB
  - Εύρος συχνότητας: 450 - 3500Hz
  - Voitage: 1.5V (ΑΑ)
  - Τρέχουσα: ≤ 4mA
  - Χρώμα : Μπεζ 
  - Μέγεθος: 5.3 x 4.4 x 1 εκατοστά
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με έξτρα χρέωση 3€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • NέοΔυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα 2,5€). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Aπριλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ψηφιακό ακουστικό ενίσχυσης ακοής "AXON X-168".
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και του σχεδίου που επιθυμείτε, για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Magic Store. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2117004310 για εξασφάλιση διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Magic Store

Επιδαύρου 30Β
Χαλάνδρι - Αττική
2117004310


Ιστοσελίδα


Magic Store
Έξυπνα προϊόντα για όλες σας τις ανάγκες!
 
Το Magicstore.gr είναι η νέα online δραστηριότητα, από την ομάδα του ομίλου iS. Είναι ένα νέο website για καταναλωτές από την Ελλάδα, που αγαπούν τα πρωτότυπα και έξυπνα προϊόντα.  Στόχος μας στο Magicstore.gr είναι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας, ευκολία στην αγορά, ασφάλεια στις συναλλαγές, αλλά και ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές τιμές!
 
Βασικό μας μέλημα είναι η ποιότητα των προϊόντων, η συνέπεια, η αξιοπιστία και η καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.
Παρέχουμε ευρεία γκάμα λύσεων στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή (επαγγελματία και ερασιτέχνη), διευκολύνοντας τη διαδικασία επιλογής, αγοράς και παραλαβής των προϊόντων μας.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!