Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 40€
Έκπτωση: 48%
Κέρδος: 265€
285€
από
έκπτωση
κέρδος

550€
48%
265€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Στατικό ποδήλατο γυμναστικής σε προσφορά με αποστολή!

- 285€ για ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής "JKexer 2155", με επιλογέα αντίστασης 8 θέσεων, οθόνη LCD και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, για αδυνάτισμα, γράμμωση και εκπληκτική φόρμα στην άνεση του σπιτιού σας, με αποστολή στο λεκανοπέδιο Αττικής από την ''XMED'', αρχικής αξίας 550€ - έκπτωση έως 48%!!
- 305€ για ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής "JKexer 2155" με αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα, αρχικής αξίας 550€
Τι αγοράζετε:
 • Χάστε τα επίμονα κιλά, φτιάξτε τη γραμμή σας και αποκτήστε εκπληκτικά αποτελέσματα χωρίς συνδρομές σε γυμναστήρια και κυρίως χωρίς να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας!
 • Το στατικό ποδήλατο γυμναστικής "JKexer 2155" διαθέτει επαγγελματικές και λεπτομερείς ενδείξεις και ανθεκτικό σκελετό!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Βαρέως τύπου βολάν 250mm, ελέγχου ταχύτητας, με μαγνητικό φρένο υψηλής ακρίβειας 
  - Βαρέως τύπου στρόφαλος 3 τεμαχίων με ρουλεμάν για ομαλή λειτουργία.
  - Με χειροκίνητο επιλογέα αντίστασης 8 θέσεων.
  - Οθόνη LCD 131x67mm, με ενδείξεις για ΣΑΛ, χρόνο,ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, παλμούς και αποκατάσταση.
  - Ιμάντας κίνησης
  - Αισθητήρες παλμών χειρός
  - Εργονομικό κάθισμα ρυθμιζόμενου ύψους 7 θέσεων για άνεση
  - Οριζόντια ρύθμιση καθίσματος
  - Αυτοεξισορροπούμενο πετάλι με ιμάντα
  - Ενσωματωμένοι τροχοί για εύκολη μετακίνηση
  - Μέγιστο βάρος χρήστη: 110 κιλά
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 285€
  : ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής "JKexer 2155" με αποστολή στο λεκανοπέδιο Αττικής
  Κουπόνι των 305€: ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής "JKexer 2155" με αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τo XMED.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 2104256827.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
XMED

Πίνδου 20
Μοσχάτο - Αττική
2104256827


Ιστοσελίδα


XMED
Η εταιρεία XMED ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2002 απο τον Πανανακάκη Παναγιώτη (Διπλωματούχο Φυσικοθεραπευτή με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, Όργανα γυμναστικής και ορθοπεδικών ειδών).
 
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στους τομείς των ορθοπεδικών ειδών, οργάνων γυμναστικής για επαγγελματική ή οικιακή χρήση και συμπληρωμάτων διατροφής.
 
Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού και παρέχει τα προιόντα αυτών στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο οργάνων. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιό απαιτητικό πελάτη σε Όργανα γυμναστικής, Ορθοπεδικά είδη για ιδιώτες ή επαγγελματίες και συμπληρώματα διατροφής για αθλητές ή απλά για καθημερινή καλή φυσική κατάσταση και υγειινό τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με μία επιλεκτική διατροφή. Στην XMED θα βρείτε το καλύτερο προιόν σε κάθε είδος εισαγωγής μας και την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για το πελατολόγιο μας χονδρικής και λιανικής.