Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 42€
από
έκπτωση
κέρδος

89€
53%
47€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πετσέτα θαλάσσης Ralph Lauren, σε φλοράλ σχέδιο & διπλής όψης!

42€ για μία πετσέτα θαλάσσης Ralph Lauren, από 100% βαμβάκι, διπλής όψης, με ανθεκτικότητα στο νερό και υψηλή απορροφητική ικανότητα, σε ροζ & lime φλοράλ σχέδιο, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 89
Έκπτωση 54%!!
Τι αγοράζετε:
 • Κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία με μία βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης Ralph Lauren!
 • O Ralph Lauren είναι ένας από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές παγκοσμίως που έδωσε την απόλυτη chic διάσταση στο casual ντύσιμο, ενώ το αμερικάνικο όνειρο βρήκε τον εκφραστή του στα ρούχα και τα αξεσουάρ του γνωστού brand!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Οίκος: Lauren by Ralph Lauren
  - 100% Βαμβακερή
  - Μονόγραμμα LRL 
  - Διπλής όψης
  - Ροζ & lime φλοράλ σχέδιο
  - Διαστάσεις: 89 cm x 168 cm
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. 
 • Χρόνος παράδοσης: 5 - 7 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!