Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 44€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 35€
35€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
50%
35€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Πετσέτα θαλάσσης Nautica διπλής όψης σε καλοκαιρινή προσφορά!

35€ για μία πετσέτα θαλάσσης Nautica διπλής όψεως, 100% βαμβακερή, διαστάσεων 91 x 173 cm, με ανθεκτικότητα στο νερό και υψηλή απορροφητικότητα, για προσιτή πολυτέλεια που σας συντροφεύει και στην παραλία, με πανελλαδική αποστολή σε 1 - 3 εργάσιμες από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 50%!!!
Τι αγοράζετε:
  • Οι πετσέτες θαλάσσης με την υπογραφή της Nautica είναι 100% βαμβακερές και φημίζονται για την ανθεκτικότητα τους στο νερό, την υψηλή απορροφητική τους ικανότητα, ενώ τα χρώματα τους παραμένουν ζωηρά ακόμα και μετά από πολλά πλυσίματα!
  • Η Nautica φημίζεται για την υψηλή ποιότητα, την διαχρονική αισθητική της και τις πιο ιδιαίτερες επιλογές πολυτέλειας για κάθε στιγμή!
  • Σε Μπλε / Γκρι σχέδιο διπλής όψης με μεγάλη άγκυρα στο κέντρο!
  • Διαστάσεις: 91 x 173 cm
  • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον 3). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
  • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
  • Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
  • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!