Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 11€
από
έκπτωση
κέρδος

18€
39%
7€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Nano Magic Wash σε μεγάλη προσφορά για πεντακάθαρο αυτοκίνητο!

Καθάρισμα, γυάλισμα, κέρωμα & προστασία οποιασδήποτε λείας επιφάνειας του αυτοκινήτου, με την δύναμη της νανοτεχνολογίας, χωρίς νερό και φιλικό προς το περιβάλλον, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το ''Nano Magic Wash'' στις Αχαρνές - έκπτωση έως 47%!!
- 11€ για ένα (1) πλήρες σετ καθαρισμού ''Nano Μagic Wash'' (750ml καθαριστικό & 2 πανάκια καθαρισμού), αρχικής αξίας 18€
- 19€ για δύο (2) πλήρη σετ καθαρισμού ''Nano Μagic Wash'' (2 συσκευασίες καθαριστικού των 750ml η κάθε μία & 4 πανάκια καθαρισμού), αρχικής αξίας 36€
Τι αγοράζετε:
 • Το Nano Μagic Wash είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν με χρήση νανοτεχνολογίας που καθαρίζει το αυτοκίνητο σας χωρίς χρήση νερού!!
 • Περιέχει Νanoκερί, υψηλής ποιότητας κερί carnauba, ειδικούς παράγοντες διαβροχής, λιπαντικά και πολυμερή που συνθέτουν μία απολύτως φυσική φόρμουλα για τον καθαρισμό, το γυάλισμα και την προστασία οποιασδήποτε λείας επιφάνειας!!
 • Πως λειτουργεί; Η προηγμένη φόρμουλα συμπυκνώνει αμέσως και γαλακτωματοποιεί τα σωματίδια της βρωμιάς με τα οποία έρχεται σε επαφή δίνοντας τη δυνατότητα στο πανί μικροινών να τα απορροφήσει γρήγορα και να άρει όλα τα υγροποιημένα υλικά μακριά από την επιφάνεια χωρίς να καταστρέφει το χρώμα, με ασφάλεια σχηματίζοντάς ένα προστατευτικό φράγμα μεταξύ της βρωμιάς και της βαφής, εμποδίζοντας την να έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια του αμαξώματος.
 • Τι προσφέρει; Το Nano Magic Wash σας προσφέρει τον απόλυτο εξωτερικό καθαρισμό διατηρώντας το όχημα σας καθαρό ανανεωμένο προσφέροντας λάμψη και προστασία με το κερί νανοτεχνολογίας.
 • Το Nano Magic Wash εκτός τον καθαρισμό των επιφανειών γυαλίζει και ταυτόχρονα κερώνει την επιφάνεια. Με εβδομαδιαία χρήση στην επιφάνεια αποφέυγεται η μεγάλη συγκέντρωση σκόνης και βρομιάς!
 • Παράλληλα σας εξοικονομεί χρήματα και χρόνο, αφού η πλύση για ένα μέσο αμάξι διαρκεί περίπου 10 λεπτά!
 • Επίσης είναι φιλικό προς το περιβάλλον αφού δεν περιέχει προϊόντα πετρελαίου, αρωματικών πετροχημικών, υδρογονανθράκων με βάση το πετρέλαιο, βαρέα μέταλλα, διαλύτες και δεν είναι spray.
 • Δείτε πως λειτουργεί στο παρακάτω video:
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2014 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής από την επιχείρηση).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 11€: ένα (1) πλήρες σετ καθαρισμού ''Nano Μagic Wash'' (750ml καθαριστικό & 2 πανάκια καθαρισμού) ή
  - Κουπόνι των 19€: δύο (2) πλήρη σετ καθαρισμού ''Nano Μagic Wash'' (2 συσκευασίες καθαριστικού των 750ml η κάθε μία & 4 πανάκια καθαρισμού)
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Νano Magic Wash. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Παραλαβή από την εταιρεία (Σπύρου Βρεττού 45, Αχαρναί) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2102449042 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Για πολύ απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές παραλαμβάνετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Νano Magic Wash

Σπύρου Βρεττού 45
Αχαρναί - Αττική
2102449042Νano Magic Wash
To Nano Magic Wash περιέχει συστατικά συμπεριλαμβανομένων Nano κερί, υψηλής ποιότητας κερί carnauba που είναι το σκληρότερο φυσικό κερί στον κόσμο, ειδικούς παράγοντες διαβροχής, λιπαντικά, πολυμερή με μοναδική βάση το νερό και προστατευτικά δημιουργώντας μια εκπληκτική φόρμουλα για τον καθαρισμό,το γυάλισμα και το κέρωμα αυτοκινήτων.
 
Εντελώς απαλλαγμένο από προϊόντα πετρελαίου, αρωματικών πετροχημικών, υδρογονανθράκων με βάση το πετρέλαιο, βαρέα μέταλλα, διαλύτες και δεν είναι spray. H eco σύνθεση του Nano Magic Wash καθαρίζει γυαλίζει και προστατεύει το όχημα σας ενώ ταυτόχρονα βοηθάτε στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εύκολη εκθεσιακή λάμψη δημιουργείται άμεσα στην εξωτερική βαφή, στο γυαλί, στους καθρέπτες, στο χρώμιο, στο καουτσούκ, στα πλαστικά, στο σκληρό βινύλιο, στα κράματα, στους τροχούς, στις ζάντες και στους υαλοκαθαριστήρες αποτρέποντες το τρεμόπαιγμα. Η οικολογική σύνθεση κάνει πολλά περισσότερα απ το να καθαρίσει αλλά και να δώσει λάμψει στο όχημα σας, ενώ αναδεικνύει το φυσικά λαμπερό χρώμα στο βάψιμο σας και το προστατεύει τόσο από φυσικές όσο και από τεχνητά επιβλαβή στοιχεία. Επίσης καταπληκτικά αποτελέσματα μπορεί να επιτύχετε στο εσωτερικό πλαστικό, το ξύλο, τους καθρέπτες και στο εσωτερικό των θυρών.

Δείτε την σελίδα μας στο facebook