Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 35€
Έκπτωση: 54%
Κέρδος: 11€

Τιμή: 139€
Έκπτωση: 54%
Κέρδος: 11€
10,9€
από
έκπτωση
κέρδος

21,9€
54%
11€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

Αλεξήλιο αυτοκινήτου που δεν μειώνει την ορατότητα σε προσφορά!

10,9€ για ένα αλεξήλιο αυτοκινήτου ''ClearVisor Day & Night'', για ασφαλή οδήγηση μέρα και νύχτα, που δεν μειώνει την ορατότητα και στερεώνεται στο υπάρχον αλεξήλιο με μία κίνηση, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το "Ouaou.gr", αρχικής αξίας 21,9€
'Εκπτωση 52%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας!
 • Την ημέρα εμποδίζει το εκτυφλωτικό φως του ήλιου που κάνει την οδήγηση κουραστική και επικίνδυνη, ενώ το βράδυ αυξάνει την ορατότητα μειώνοντας τις αντανακλάσεις από τους προβολείς των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Στερεώνεται στο υπάρχον αλεξήλιο με μια κίνηση.
  - Σε αντίθεση με τα ήδη υπάρχοντα αλεξήλια (σκιάδια) του αυτοκινήτου σας το ClearVisor δεν μειώνει την ορατότητα.
  - Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ακρυλικό υλικό μεγάλης ευκρίνειας.
  - Ιδανικό και για επαγγελματίες οδηγούς.
  - Δεν απαιτεί εργαλεία ούτε συναρμολόγηση.
 • NέοΔυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα αλεξήλιο αυτοκινήτου ''ClearVisor Day & Night''.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και του σχεδίου που επιθυμείτε, για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ouaou.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Ouaou.gr

-
Αθήνα - Αττική
2155102279


Ιστοσελίδα


Ouaou.gr
Το Ouaou.gr αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα. Εντυπωσιακά προϊόντα που λατρεύουν όλοι! Χρήσιμα αλλά και διασκεδαστικά.

Θα σας κάνει να φωνάξετε "Τα Θέλω Όλα"!