Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 155€
Έκπτωση: 63%
Κέρδος: 5€
2,9€
από
έκπτωση
κέρδος

7,9€
63%
5€

Η προσφορά έληξε
63
Αγορές

Yαλοκαθαριστήρας σιλικόνης νέου τύπου για το αυτοκίνητο σε προσφορά!

2,9€ για έναν νέου τύπου υαλοκαθαριστήρα σιλικόνης, αθόρυβης λειτουργίας, ιδανικός για όλα τα μοντέλα και όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, με επιλογή μεγέθους και με παραλαβή από το "All Sales" ή με πανελλαδική αποστολή χώρο σας, αρχικής αξίας 7,9€
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία επιλογή πραγματικά αξιόπιστη, εύχρηστη και εύκολη στη τοποθέτηση για ασφαλή οδήγηση ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες!
 • Φτιαγμένοι από σιλικόνη, οι νέου τύπου υαλοκαθαριστήρες εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή και αθόρυβη λειτουργία συμβάλλοντας στην άνετη οδήγηση χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας!
 • Ανεξάρτητα από το μοντέλο και την κατηγορία του αυτοκινήτου που οδηγείτε οι υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης εφαρμόζουν ιδανικά! 
 • Βρείτε το νούμερο που ταιριάζει στο δικό σας αυτοκίνητο, απλά μετρώντας το μήκος του παλιού σας υαλοκαθαριστήρα και προσέξτε το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα να μοιάζει με γάντζο (φαίνεται στη φωτογραφία που δείχνει την τοποθέτηση του, στην 3η εικόνα). Πρέπει το μπράτσο του υαλοκαθαριστήρα σας να είναι σαν της φωτογραφίας!
 • Eπιλογή ανάμεσα σε 11 διαστάσεις:
  - Ν14: 35cm
  - N15: 37,5 cm
  - Ν16: 40,7 cm
  - N17: 42,5cm
  - Ν18: 45,8 cm
  - N19: 47,5 cm
  - Ν20: 50,8 cm
  - Ν21: 53.5 cm
  - Ν22: 55 cm
  - Ν23: 58cm
  - Ν24: 61 cm
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (εώς και άνα 4 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!!
 • Nέο: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον έξοδα). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
 • Για την περίπτωση αγοράς με πανελλαδική αποστολή:
  - Αν επιθυμείτε περισσότερα από 1 κουπόνια ίδιας διάστασης υαλοκαθαριστήρων, 
  επιλέγετε την διάσταση και τον αριθμό κουπονιών συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα αγοράς όταν επιλέξετε τα έξοδα αποστολής.
  Αν επιθυμείτε περισσότερα από 1 κουπόνια διαφορετικής διάστασης υαλοκαθαριστήρων, επιλέγετε τον αριθμό κουπονιών που επιθυμείτε, τη διάσταση του 1 τουλάχιστον υαλοκαθαριστήρα που θέλετε και συμπληρώνετε τη φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα αγοράς όταν επιλέξετε τα έξοδα αποστολής, αναγράφοντας στο πεδίο "Σχόλια σχετικά με την αποστολή" της φόρμας τα νούμερα των υπόλοιπων διαστάσεων που επιθυμείτε.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Noεμβρίου 2015. (καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής από το All Sales).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: 1 υαλοκαθαριστήρα νέου τύπου σιλικόνης με επιλογή από 11 μεγέθη.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (εώς και άνα 4 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ''ALLSALES''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος γίνεται αντικατάσταση με τα έξοδα να επιβαρύνουν την εταιρία.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο 2291071508 και επίδειξη του κουπονιού σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00, Σάββατο: 10:00-15:00
ALLSALES

Λεωφόρος Καλυβιών 76
Λαγονήσι - Αττική
2291071508


Ιστοσελίδα


ALLSALES

To ανανεωμένο ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα Allsales ξεκινησε την δραστηριοποίησή του στον τομεα του εμπορίου από το 2011 και έχει ήδη ικανοποιήσει δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές που το εμπιστεύτηκαν.

Σκοπός της η συνεχής και εξελισομενη γκάμα προιόντων στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων είναι πρωταρχικός μας στόχος και επιτυγχάνετε μέσα από τους συνεχείς ελέγχους όλων των προϊόντων πριν διατεθούν προς πώληση.

Με την υποστήριξη του allsales.gr επισκεφτείτε μας θα χαρούμε να σας φανούμε χρήσιμοι.