Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29,9€
από
έκπτωση
κέρδος

79,9€
63%
50€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Τηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!

29,9€ για μία (1) τηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda RC 212V (1:12), που αποτελεί πιστή μικρογραφία της Honda μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, σε εκπληκτική τιμή με αποστολή πανελλαδικά στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”, αρχικής αξίας 79,9€
Έκπτωση 63%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Λίγα λόγια για την μηχανή ''Honda RC212V'': Πρόκειται για το απόλυτο τηλεκατευθύνομενο μοντέλο της Silverlit που αποτελεί ιδανική μικρογραφία της αυθεντικής Honda RC212V. Κατάλληλη για όλους όσους επιθυμούν να οδηγήσουν το πραγματικό μοντέλο και θέλουν πρώτα να κάνουν ένα... εικονικό test-drive, το αυθεντικό τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο της Silverlit σε κλίμακα 1:12 θα σας εντυπωσιάσει με τα κόλπα του!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της Honda RC212V :
  - Με επίσημη άδεια κατασκευής
  - Διαθέτει αναβάτη, τις κινήσεις του οποίου συντονίζετε απόλυτα μέσω ειδικού γυροσκοπικού συστήματος και του ασύρματου τηλεχειριστήριου που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
  - Κατάλληλο για μικρά και μεγάλα παιδιά (ηλικίας άνω των 8 ετών)
  - Διαθέτει αναρτήσεις που σας επιτρέπουν να επιχειρήσετε απίθανα άλματα και χάρη στο σύστημα ζυγοστάθμισης δεν πρόκειται ποτέ να αποκλίνετε από την πορεία σας.
  - Με ικανότητα ελέγχου αυξομείωσης της ταχύτητας και της έντασης του φρεναρίσματος.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) τηλεκατευθυνόμενη μηχανή Honda RC212V (1:12)
 • Κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Ouaou.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την αγορά.
 • Για τις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών ανά χρήστη.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2155102279
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00
Ouaou.gr

-
Αθήνα - Αττική
2155102279


Ιστοσελίδα


Ouaou.gr
Το Ouaou.gr αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα. Εντυπωσιακά προϊόντα που λατρεύουν όλοι! Χρήσιμα αλλά και διασκεδαστικά.

Θα σας κάνει να φωνάξετε "Τα Θέλω Όλα"!