Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

29,8€
50%
14,9€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Τηλεκατευθυνόμενο δικάναλο αεροπλανάκι για ατέλειωτο παιχνίδι!

14,9€ για το τηλεκατευθυνόμενο δικάναλο αεροπλανάκι ''X-Twin Classic - Sopwith Campel'' της Silverlit, από ανθεκτικό υλικό, με εντυπωσιακό ρετρό σχεδιασμό, άνοιγμα φτερών 27cm και απόλυτο έλεγχο μέσω του τηλεχειριστηρίου για ατέλειωτες απογειώσεις, προσγειώσεις, περιστροφές & ολισθήσεις, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”, αρχικής αξίας 29,8€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το X-Twin Classic Sopwith Campel αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια της Silverlit, αφού συνδυάζει εμφανισιακά την αεροναυπηγική του παρελθόντος με τα απίθανα μοντέρνα τηλεκατευθυνόμενα!
 • Το 2Κάναλο X-Twin Classic ελέγχεται απόλυτα μέσω του τηλεχειριστηρίου του και χάρη στο άνοιγμα των φτερών του που είναι 27cm θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους πιο έμπειρους πιλότους!
 • Η διαθεσιμότητα των τριών ζωνών (Band A, B, C) εγγυάται ατελείωτες εναέριες μονομαχίες, αφού δίνει τη δυνατότητα πτήσης τριών X-Twin Classic ταυτόχρονα σε έναν χώρο!Η ελαφριά μπαταρία Lithium Polymer θα σας προσφέρει δεκάλεπτες πτήσεις και άμεσο επαναφορτισμό της σε λιγότερο από μισή ώρα, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριό του.
 • Μπορείτε να το πετάξετε και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες για ευκολότερο χειρισμό. Επίσης, χάρη στο ανθεκτικό υλικό του, μπορείτε να εξασκηθείτε σε απογειώσεις, προσγειώσεις, περιστροφές κι ολισθήσεις!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του τηλεκατευθυνόμενο 2Κάναλο X-Twin Classic - Sopwith Campel:
  - Μήκος: 22.5cm
  - Άνοιγμα Φτερών: 27cm
  - Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Lithium Polymer
  - Χρόνος φόρτισης: 20 - 30 λεπτά
  - Διάρκεια πτήσης: 10 λεπτά
  - Απαιτούμενες μπαταρίες: 6 x AA Μπαταρίες, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία
  - Bands A, B, C
  - Οδηγίες χρήσης
  - Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 8 ετών.
  - Εμβέλεια: έως και 100m - Συχνότητα: 27MHz
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) τηλεκατευθυνόμενο 2Κάναλο αεροπλανάκι ''X-Twin Classic - Sopwith Campel'' της Silverlit.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Ouaou.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την αγορά.
 • Για τις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών ανά χρήστη.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο2155102279
Ouaou.gr

-
Αθήνα - Αττική
2155102279


Ιστοσελίδα


Ouaou.gr
Το Ouaou.gr αποτελεί το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα. Εντυπωσιακά προϊόντα που λατρεύουν όλοι! Χρήσιμα αλλά και διασκεδαστικά.

Θα σας κάνει να φωνάξετε "Τα Θέλω Όλα"!