8
Αγορές

Πετσέτες θαλάσσης με ήρωες Disney και πανελλαδική αποστολή!

Best Price: 19,9€ για μία (1) αυθεντική πετσέτα θαλάσσης Disney, 100% βαμβακερή,  για παιδιά και όσους αισθάνονται...παιδιά, για διασκέδαση στην θάλασσα παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες,  με επιλογή από 8 σχέδια και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την "Universal Exports"!!
Τι αγοράζετε:
 • Ατέλειωτα παιχνίδια στην θάλασσα συντροφιά με τους αγαπημένους ήρωες της Disney!
 • Από τον αγαπημένο Spiderman και τους τετραπέρατους Εκδικητές ως τον κλασικό Mickey και την Μικρή Γοργόνα, σίγουρα θα βρείτε αυτόν που αγαπάτε περισσότερο εσείς ή τα παιδιά σας!
 • Με πολύ μαλακή υφή, κορυφαία ποιότητα Disney και από 100% βαμβάκι.
 • Mε επιλογή ανάμεσα σε 8 σχέδια:
  - Άριελ η μικρή Γοργόνα
  - Σοφία η Πριγκίπισσα
  - Αυτοκίνητα
  - Αεροπλάνα
  - Ο Τζέικ και οι πειρατές
  - Mickey Mouse
  - Spiderman
  - Avengers (Οι Εκδικητές)
 • Διαστάσεις: 75cm x 150cm
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 πετσέτα, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 15 - 20 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!