Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 85€
Έκπτωση: 30%
Κέρδος: 20,9€
49€
από
έκπτωση
κέρδος

69,9€
30%
20,9€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

Μοτοσικλέτα ηλεκτροκίνητη για παιδιά σε 3 χρώματα & σε super προσφορά!

49€ για ένα εκπληκτικό δώρο για παιδιά 2-5 ετών, μια ηλεκτροκίνητη τρίκυκλη μοτοσικλέτα με φώτα που ανάβουν, σειρήνα και μουσική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία & φορτιστή, διαθέσιμη σε 3 χρώματα, με παραλαβή από το κορυφαίο κατάστημα παιχνιδιών 'It's A Toy'' στην Καλλιθέα και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 69,9€
Έκπτωση 30%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ξέγνοιαστες βόλτες με μία ηλεκτροκίνητη τρίκυκλη μοτοσικλέτα που θα συναρπάσει κάθε παιδί!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Ηλεκτροκίνητη τρίκυκλη μοτοσικλέτα
  - Με φώτα που ανάβουν
  - Διαθέτει σειρήνα και μουσική
  - Περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 6V 4,5Ah και φορτιστή.
  - Διαστάσεις: 72 cm (μήκος) x 36 cm (πλάτος) x 50 cm (ύψος)
  - Παρέχεται εγγύηση 1 έτους και ανταλλακτικά.
  - Μέγιστη ταχύτητα 3 χλμ/ώρα
 • Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο (εξαντλήθηκε), Κίτρινο, Μπλε
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 10€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής απο το κατάστημα).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) ηλεκτροκίνητη τρίκυκλη μοτοσικλέτα για παιδιά.
 • Επιλογή από 3 χρώματα: Κόκκινο, Κίτρινο, Μπλε
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 10€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποστολής και του χρώματος που επιθυμείτε, για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ''It's A Toy''.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2130089345 για εξασφάλιση διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
It's a Toy

Αραπάκη 78 & Αγίας Βαρβάρας 2
Καλλιθέα - Αττική
2130089345


Ιστοσελίδα


It's a Toy
To It's a Toy είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας, της αγάπης και της γνώσης μας για το καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει στον καταναλωτή, ποιοτικά παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, που στόχο έχουν την καλλιέργεια του παιδιού και την ανάπτυξη του ψυχισμού και των δεξιοτήτων του.

Παράλληλα και πέρα των "μικρών καταναλωτών" το It's a Toy απευθύνεται κυρίως σε όλους εκείνους που αναζητούν και εκτιμούν το καλό και ποιοτικό παιχνίδι και θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα πρόσωπα που αγαπούν και στους εαυτούς τους. Η επιλογή της συλλογής των προϊόντων μας βασίζεται στην πρωτοτυπία και την ποιότητα, καθώς επίσης και στην ευρύτατη χρηστικότητά τους (εφαρμογή σε ποικίλους χώρους δραστηριοτήτων, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ιδρύματα, παιδιατρεία και άλλοι χώροι φιλοξενίας παιδιών). Ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των παιχνιδιών μας δίνεται επίσης στον οικολογικό και επιμορφωτικό τους χαρακτήρα, που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα αναπτύσουν την περιβαλλοντική συνείδηση του παιδιού, συμβάλλοντας στην ευρύτερη επιμορφωσή και ευαισθητοποιησή του.

Η πλούσια συλλογή μας από ξύλινα παιχνιδία ευρωπαϊκής προέλευσης υψηλών προδιαγραφών οικολογικού χαρακτήρα (το ξύλο που χρησιμοποιείται προέρχεται από γερασμένα δέντρα) φέρει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Παλαιά συλλεκτικά Μεταλλικά - τσίγκινα παιχνίδια που διακρίνονται για την συλλεκτική και συναισθηματική τους αξία, συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων μας και απευθύνονται στους καταναλωτές - συλλέκτες που αναζητούν κάτι μοναδικό για τη συλλογή τους.