Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

75€
87%
65€

Η προσφορά έληξε
17
Αγορές

10€ για να μάθετε χορό από τους επαγγελματίες της σχόλης χορού Gene Kelly

10€ για να μάθετε χορό από τους επαγγελματίες της σχόλης χορού “Gene Kelly” στο Χαλάνδρι, με εγγραφή και 8 ωριαία ομαδικά μαθήματα χορού, με ελεύθερη επιλογή από Latin, Oriental, zumba, ευρωπαϊκούς & ελληνικούς χορούς, για να ανακαλύψετε την μοναδική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας, αρχικής αξίας 75€
Έκπτωση 87%!
Τι αγοράζετε:
 • Μάθετε χορό από τους καλύτερους: Τα Gene Kelly Dance Studios έχουν την τιμή να είναι οι πρώτες σχολές χορού στην Ελλάδα που έκαναν γνωστούς τους ευρωπαϊκούς και Latin χορούς στο ευρύ κοινό!
 • Τη δυνατότητα να μάθετε να χορεύετε άψογα από επαγγελματίες δασκάλους, επιλέγοντας από μια πληθώρα ειδών εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και με το οποίο θα εκφραστείτε καλύτερα!
 • Ο χορός στη σχολή Gene Kelly, αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα ζωής που μπορεί να προσφέρει υγεία, αυτοπεποίθηση, έκφραση αλλά και πολλούς νέους φίλους, λόγω της ομαδικής του σύνθεσης!
 • Μπορείτε να επιλέξετε όποιο είδος χορού επιθυμείτε από Latin, Oriental, Ευρωπαϊκούς, zumba & ελληνικούς χορούς!
 • Γυμνάστε το σώμα σας, ξεκουράστε το πνεύμα σας, χαλαρώστε από την καθημερινότητα μαθαίνοντας χορό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012.
 • Τα μαθήματα πρέπει να ολοκληρωθούν ένα μήνα μετά το πρώτο μάθημα.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: εγγραφή και εκμάθηση του χορού που επιθυμείτε με επιλογή από latin, ευρωπαϊκούς, zumba, Oriental & ελληνικούς χορούς, συνολικής διάρκειας 8 ωρών.
 • Κάθε μάθημα έχει διάρκεια 60 λεπτά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 για τον καθένα).
 • To Deal δεν ισχύει για ήδη ενεργούς μαθητές.
 • Με την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την σχολή στο 2106850098
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 11:00 -22:30.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Gene Kelly Χαλάνδρι

Λεωφόρος Πεντέλης 25
Χαλάνδρι - Αττική
2106850098Gene Kelly Χαλάνδρι
Latin, Ευρωπαϊκοί, Μοντέρνοι, Οriental, Ελληνικοί χοροί. Η ιστορία των σχολών χορού Gene Κelly, ξεκινά από το 1976. Στην Ελλάδα τα Gene Κelly Dance Studios αριθμούν αυτή τη στιγμή 35 παραρτήματα και έχουν εμπνευστεί από το διάσημο, πολυτάλαντο Αμερικανό χορευτή, χορογράφο, ηθοποιό, τραγουδιστή και σκηνοθέτη GeneΚelly, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε τεράστια καριέρα στο Hollywoodκαι στο Broadway!
Οι χοροί που διδάσκονται στη σχολή είναι οι οκτώ διεθνείς: rumba, mambo, cha-cha-cha, samba, fox-trot, tango, walzκαι rockn’roll, επιπλέον jive,swing, hip-hop/ Rn’Bsalsaμε τον κουβανό Οmar, rueda, merengue, bachata, cumbia, reggaeton, tangoargentine, orientalκαι τέλος, όλοι οι ελληνικοί παραδοσιακοί και λαϊκοί χοροί καθώς και κρητικοί με το Γιάννη Μεγαλακάκη!
Διδάσκεται χορευτική γυμναστική, ασκήσεις κινησιολογίας που απομονώνουν τα μέλη του σώματος, ενδυναμώνουν το μυϊκό σύστημα και προσφέρουν στο χορό καλή τεχνικήισορροπίαταχύτητα και χάρη!  Διοργανώνονται επίσης special events, party, διαγωνισμοί χορού, χορογραφίες και υπέροχες βραδιές! Στη σχολή χορού Gene Kelly διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία στο χώρο!
Είναι ένας χώρος για καινούριες εμπειρίες, θα χορέψεις με άλλα άτομα, θα νιώσεις πιο ελεύθερος, θα ξεχάσεις τη δουλειά, την καθημερινότητα, το χρόνο! Δεν έχει σημασία η ηλικία, το φύλο, ούτε το είδος μουσικής. Μόνο να το απολαμβάνεις! Ο χορός αποτελεί διέξοδο και τρόπο αυτοπροσδιορισμού και τροφοδοτεί τη φαντασία! Τόσο ο ξέφρενος ρυθμός ενός τραγουδιού, όσο και το γλυκό πήγαινε - έλα μιας μελωδίας μεταμορφώνουν για μερικές στιγμές τον καθένα μας σε άλλον άνθρωπο!