Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
78%
141€

Εξαντλήθηκε!!!
21
Αγορές

39€ για έξι (6) συνεδρίες Personal Training στο Κολωνάκι

39€ για να φτιάξετε το σώμα που επιθυμείτε με έξι (6) συνεδρίες Personal Training, διάρκειας 60 λεπτά η καθεμία, ή Spinning ή Pilates, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης & διατροφή από το "Power Plate & Personal Training Studio" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 180€.
Έκπτωση 78%
Τι αγοράζετε:
  • Η γυμναστική χαρίζει σωματική υγεία & σημαντικά οφέλη στην ψυχική υγεία!
  • Ζήστε τη βόλτα της ζωής σας & οι θερμίδες που θα κάψετε θα σας αποδείξουν πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε δραστηριότητες που πριν σας ήταν ακατόρθωτες!
  • Το studio Power Place παραδίδει εξελιγμένα προγράμματα εκγύμνασης για ενδυνάμωση, γράμμωση, ευλυγισία & μπορούν να επιτευχθούν με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 27 Απριλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Το Deal περιλαμβάνει 6 συνεδρείες Personal training, διάρκειας 60 λεπτά η καθεμία.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00 & Σάββατο 10:00-14:00 στο 6949473118).
  • Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αγορών (20).
Power Place & Personal Training Studio

Κανάρη 5
Κολωνάκι - Αττική
2103390090Power Place & Personal Training Studio
Ο ιδιοκτήτης του Power Place & Personal Training Studio και εκπαιδευτής γυμναστών Αναστάσιος Χαμπέρης, γεννήθηκε και σπούδασε στη Γερμανία. Κατάφερε με τις γνώσεις και τις ικανότητές του να βοηθήσει στο παρελθόν πολλούς πελάτες του να πετύχουν τους στόχους τους. Michael Schumacher, Claudia Schiffer, Franka Potente και Vicky Leandros είναι μερικοί από αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν και δούλεψαν με μεγάλη επιτυχία μαζί του, έτσι δημιουργήθηκε ένα πρόγραμμα speed lifestyle wellness το οποίο αξιοποιεί το λίγο χρόνο που διαθέτετε για να αποκτήσετε τα μέγιστα αποτελέσματα. Με τη βοήθεια οργάνων γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας που έχουν στη διάθεσή σας και με άριστη εκπαίδευση των προσωπικών γυμναστών, είναι σε θέση να σας γυμνάσουν σε ατομικό επίπεδο για τους προσωπικούς σας στόχους.

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, το Power Plate & Personal Training Studio θα καλύψει τις ανάγκες σας με κύριο και αποκλειστικό γνώμονα την άριστη ποιότητα υπηρεσιών και τη δική σας ικανοποίηση.