Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 85€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
48%
75€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

85€ για το νέο stepper Air Climber, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά!

85€ για να αποκτήσετε το Air Climber, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, το νέο stepper που μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια τους γοφούς, τα πόδια αλλά και τους κοιλιακούς, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το «All Sports Club - Fitness Shop», αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 48%
Δυνατότητα αγοράς και σε 2 άτοκες δόσεις!!
Τι αγοράζετε:
 • Airclimber: το απόλυτα μικρό και εύκολο στη μεταφορά stepper για να μπορείτε να γυμνάζεστε οπουδήποτε!
 • Το Air Climber είναι το μόνο μηχάνημα που μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά τους γοφούς, τα πόδια αλλά και τους κοιλιακούς!
 • Προσοχή: Για αποστολή του προϊόντος στο χώρο σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, υπάρχει επιβάρυνση 14€ την οποία επιλέγετε στο αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού!
 • Πέρα από την κλασική κίνηση του stepper, με την οποία γυμνάζουμε τους μηρούς, τους γλουτούς και τις γάμπες, το Air Climber μπορεί και γυμνάζει τους πλάγιους κοιλιακούς και τους ραχιαίους!
 • Η άσκηση πάνω στο Air Climber, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη: απλά τοποθετείτε τα πόδια σας πάνω στα steps και ασκήστε όπως αν ανεβαίνετε μια σκάλα, είναι τόσο εύκολο! Κάτω από  τα πεντάλ θα βρείτε ευέλικτες αντλίες αέρα που μετακινούνται από τη μία πλευρά στην άλλη, με κάθε σας βήμα. Επίσης περιλαμβάνεται μια ζώνη αντίστασης, έτσι ώστε να μπορεί να γυμνάζετε τα χέρια σας με κάθε σας βήμα!
 • Λίγα λεπτά άσκησης με το Air Climber μπορούν να αποδειχτούν αρκετά για τόνωση και σύσφιξη του σώματος και παράλληλη καύση του σωματικού λίπους!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα (1) stepper Air Climber.
 • Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
 • Η παραλαβή του προϊόντος μπορεί να γίνει άμεσα από το κατάστημα στον Κορυδαλλό, Ξενοφώντος 17 πλατεία Μέμου ή με αποστολή. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στα 2104953905, 2104953999 ή με αποστολή emailστο allsportsclub06@gmail.com δηλώνοντας τον αριθμό κουπονιού, το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία αποστολής.
 • Για την εκτέλεση της παραγγελίας απαιτούνται 4 εργάσιμες ημέρες.
All Sports Club - Fitness Shop

Ξενοφώντος 32
Κορυδαλλός - Αττική
2104953905All Sports Club - Fitness Shop
Το All Sports Club είναι στο χώρο του Fitness με όργανα γυμναστικής, Ειδών Άθλησης και Συμπληρώματα Διατροφής από το 1987.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέγει από μια πληθώρα προϊόντων από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές εταιρίες στον χώρο των διατροφικών συμπληρωμάτων διατροφής σε συνδυασμό με τις καλύτερες και ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Δίνοντας βάση στην εξυπηρέτηση των πελατών και στις πιο χαμηλές τιμές στα όργανα (διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα κ.α) και μικροόργανα γυμναστικής για το σπίτι.

Στόχος της εταιρίας είναι μέσα στα επόμενα χρόνια να παραμείνει πρώτο στο χώρο των Ειδών Άθλησης και Διατροφής, εμπλουτίζοντας συνεχώς με νέα προϊόντα δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες τους να βρίσκουν αυτό που θέλουν και φυσικά καλύπτει τις ανάγκες τους.