Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 5€
Έκπτωση: 67%
Κέρδος: 10€
49€
από
έκπτωση
κέρδος

195€
75%
146€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

49€ για personal training και μασάζ

49€ για να διαμορφώσετε το σώμα σας όπως επιθυμείτε με πέντε (5) ωριαίες συνεδρίες personal training, πέντε (5) συνεδρίες λεμφικού μασάζ 30' με το μηχάνημα Lemfotonic, μέτρηση βασικού μεταβολισμού καθώς και λιπομέτρηση, στο εξειδικευμένο χώρο εκγύμνασης "Body & Peasure", αρχικής αξίας 195€.
Έκπτωση 75%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Χαρείτε την πολυτέλεια της προσωπικής εκγύμνασης και δείτε τα αποτελέσματά της στο σώμα σας!
 • Εξειδικευμένοι επαγγελματίες γυμναστές/τριες θα σας δείξουν τα μυστικά της σωστής εκγύμνασης με 5 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας η κάθε μία!
 • Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Body & Pleasure για μια βασική μέτρηση μεταβολισμού και λιπομέτρηση ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αναγκών σας!
 • Απολαύστε 5 συνεδρίες λεμφικού μασάζ που είναι ιδανικό μεταξύ άλλων και για αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και ανακουφιστείτε από οποιοδήποτε πρήξιμο υπάρχει στα πόδια!
 • Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα και διαρκεί 30 λεπτά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 17 Μαΐου έως 31 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά 5 ωριαίες συνεδρίες personal training και 5 συνεδρίες λεμφικού μασάζ 30 λεπτών σε όλο το σώμα με χρήση του μηχανήματος Lemfotonic, μία μέτρηση βασικού μεταβολισμού και λιπομέτρηση.
 • Συνίσταται οι επισκέψεις να ολοκληρωθούν σε διάστημα 15 ημερών για να υπάρχει το μέγιστο ορατό αποτέλεσμα.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 2 μέρες πριν για ραντεβού στο 2310320611. Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 2 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.
Body & Pleasure

Καρακάση 14
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310320611


Body & Pleasure
Το Body & Pleasure είναι ένας χώρος προσωπικής εκγύμνασης που μπορεί να προσφέρει σε εσάς τη δυνατότητα να απολαμβάνετε σε καθημερινή βάση τις υπηρεσίες του κατ' αποκλειστικότητα. Οι επαγγελματίες του χώρου σας δίνουν την ευκαιρία μέσω εξειδικευμένων μηχανημάτων να αξιολογήσετε την φυσική σας κατάσταση καθώς και την ποσότητα λίπους στο σώμα σας, ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα.

Στην συνέχεια σας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και ασκήσεις βασισμένες στις πιο έγκυρες επιστημονικές οδηγίες. Παράλληλα έχετε την δυνατότητα αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο να δείτε άμεσα αποτελέσματα από την χρήση ειδικών μηχανημάτων για λεμφικό μασάζ αλλά και άσκηση με αμφίπλευρη δόνηση.