Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

450€
87%
391€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

59€ για μείωση πόντων, γράμμωση με super πρόγραμμα γυμναστικής!

59€ για μείωση 8-10 πόντους τοπικά, τέλεια γράμμωση, φυσική κατάσταση και όχι μόνο με ένα πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης 3 μηνών που περιλαμβάνει 15 Συνεδρίες Vacu Power, 15 Συνεδρίες Pilates, 15 Συνεδρίες Κυκλικής Προπόνησης με αντιστάσεις για γράμμωση, 15 Συνεδρίες Θερμικό Κρεβάτι και δώρο μία λιπομέτρηση στο κέντρο ευεξίας “Pilates Studio” στις Αχαρνές, αρχικής αξίας 450€
Έκπτωση 87%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα σύνθετο πρόγραμμα... για τον πιο απλό, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης σε όλο το σώμα που περιλαμβάνει:
 • 15 Συνεδρίες Vacu Power, διάρκειας 30’ η κάθε μία:  Χάστε 8-10 πόντους από κοιλιά και γλουτούς με το βραβευμένο ως Νο1 μηχάνημα ενεργητικής γυμναστικής
 • Το Vacu Power μπορεί να μοιάζει με ένα κλασικό διάδρομο γυμναστικής αλλά το ειδικό κουβούκλιο που αγκαλιάζει το σώμα από τη μέση και κάτω εισχωρεί στις λιπαποθήκες καίει το περιττό λίπος και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα! Το αποτέλεσμα;... Ορατό στο σώμα σας!!!
 • 15 Συνεδρίες Pilates, διάρκειας 45’ η κάθε μία:Γράμμωση, σύσφιξη, ισορροπία, ευεξία και εκπληκτική ορθοσωμία είναι μόνο μερικές από τις διαφορές που θα δείτε στο σώμα μετά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες
 • Το Pilates είναι μία επαναστατική μέθοδος γυμναστικής όπου κάθε μυς συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους άλλους και όλοι μαζί δημιουργούν το γυμνασμένο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!
 • 15 Συνεδρίες κυκλικής προπόνησης με αντιστάσεις για γράμμωση, διάρκειας 30’ η κάθε μία: Τέλεια φυσική κατάσταση και άνεση στην κίνηση με το πιο επαναστατικό πρόγραμμα στο σύγχρονο fitness
 • 15 Συνεδρίες Θερμικό Κρεβάτι, διάρκειας 30’ η κάθε μία:  Ευεξία, Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, ανακούφιση από πόνους και όχι μόνο
 • Το θεραπευτικό-θερμικό κρεβάτι είναι ένας αυτόματος θερμικός μασέρ που συνδυάζει μασάζ και πίεση με θερμότητα μέσω υπέρυθρων ακτινών (επίδραση moxibustion) με μοναδικά αποτελέσματα:
  - Θερμικό μασάζ για αποθεραπεία σε αυχενικό σύνδρομο, σε σπονδυλικές κακώσεις και προβλήματα μέσης – ισχιαλγία!
  - Ανοίγει και αποφορτίζει τα ενεργειακά πεδία του οργανισμού και ανακουφίζει από πόνους
  - Θεραπεία σε κυτταρίτιδα με ειδικές πέτρες από νεφρίτη
 • Δώρο μία λιπομέτρηση για να καταγράψετε το σώμα σας πριν ή για να εκπλαγείτε από τα μοναδικά αποτελέσματα του μετά...
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της πρώτης συνεδρίας)
 • Η ολοκλήρωση του προγράμματος  δε μπορεί να ξεπεράσει τους 3 μήνες
 • Οι συνεδρίες γίνονται απαραίτητα και για τα τέσσερα προγράμματα την ίδια ημέρα
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Pilates Studio.
 • To Deal περιλαμβάνει: 15 συνεδρίες VacuPower(διάρκειας 30 λεπτών η κάθε συνεδρία), 15 συνεδρίες Pilates(διάρκειας 45 λεπτών η κάθε συνεδρία) και 15 συνεδρίες κυκλικής προπόνησης με αντιστάσεις για γράμμωση(διάρκειας 30 λεπτών η κάθε συνεδρία), 15 συνεδρίες θερμικό κρεβάτι (διάρκειας 30 λεπτών η κάθε συνεδρία) & δώρο 1 λιπομέτρηση.
 • Μπορούν να αγοραστούνέως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και έως 2 με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού στο 2102442781 και 6980238020.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-22:30 και 17:00-21:00, Τρίτη 17:00 – 22:00.
Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio

Αβύδου 8
Αχαρναί - Αττική
2102442781Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio
Το Κέντρο Ευεξίας Pilates Studio και η υπεύθυνη Μαρία Κοσμίδη, σας παρουσίαζουν τις τρέχουσες δραστηριότητες για ενήμερωση και συμμετοχή σας.

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Tο σώμα βρίσκεται από τη μέση και κάτω στο θάλαμο υποπίεσης όμως από τη μέση και πάνω τα χέρια, ο κορμός και το κεφάλι βρίσκονται σε κανονικό περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέετε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα συνέβαινε εάν βρισκόσασταν σε διαφορετικές συνθήκες, κάνοντας έτσι πιο ξεκούραστη την άσκηση!

H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. H βασική αρχή, και θεωρητικό υπόβαθρο της μεθόδου είναι ο έλεγχος και η σταθερότητα του κέντρου του σώματος – η κοιλιά, καθώς και το κέντρο βάρους του σώματος σας από το οποίο εξαρτάται η ισορροπία του.

Η Zumba είναι ένα νέο είδος που εμπεριέχει λάτιν ρυθμούς και άπλες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα απίθανο χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Με συνδυασμούς χορών όπως salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, chacha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσετε!