Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 55€
από
έκπτωση
κέρδος

125€
56%
70€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

55€ για 5 συνεδρίες Personal Training, 5 συνεδρίες μυοχαλαρωτικού μασάζ & 1 λιπομέτρηση

55€ για 5 συνεδρίες Personal Training (30' η κάθε μία) με τη μέθοδο Nemes Bosco System, που επιταχύνει τα αποτελέσματα πλήρους εκγύμνασης & 5 συνεδρίες μυοχαλαρωτικού μασάζ πολυθρόνας (15' λεπτών) & 1 λιπομέτρηση, στο "Studio Κάπα Ευεξία" στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 125€.
Έκπτωση 56%
Τι αγοράζετε:
 • Ένα πακέτο 5 συνεδριών Personal training με την πιο έξυπνη και γρήγορη μέθοδο πλήρους εκγύμνασης Nemes Bosco System, η οποία επιταχύνει τα αποτελέσματα της γυμναστικής (εικόνα σώματος, φυσική κατάσταση) μέσα σε λίγα λεπτά!
 • Μετά από κάθε γυμναστική σας συνεδρία θα απολαμβάνετε 15 λεπτά μυοχαλαρωτικού μασάζ στην ειδική πολυθρόνα του Studio για να κλείσει ακόμα πιο ευχάριστα η ημέρα σας!
 • Η μέθοδος Nemes Bosco System ανακουφίζει άμεσα από πόνους του μυοσκελετικού συστήματος (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία κ.α)!
 • Είναι ιδανική για όσους θέλουν να είναι fit αλλά δεν διαθέτουν πολύ χρόνο, καθώς και για αθλητές, ακόμα και για μεγαλύτερες ηλικίες. Βοηθά επίσης στην γρηγορότερη αποκατάσταση τραυματισμών σε μυς και αρθρώσεις!
 • Αντενδείξεις του Nemes: Εγκυμοσύνη - Θρόμβωση - Μεταλλικά & συνθετικά εμφυτεύματα (π,χ βηματοδότης), ανοιχτές ουλές και οξείες φλεγμονές, άτομα βάρους άνω των 100 κιλών.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 11 Ιανουαρίου 2011 μέχρι 11 Απριλίου 2011.
 • Η πρώτη συνεδρία του Deal μπορεί να γίνει μέχρι και την τελευταία ημέρα του ανωτέρω χρονικού διαστήματος και οι υπόλοιπες να εκτελεστούν στη συνέχεια.
 • Το Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Πέντε (5) συνεδρίες Personal Training με την μέθοδο Nemes Bosco System, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία.
  - Πέντε (5) απολαυστικές συνεδρίες μυοχαλαρωτικού μασάζ πολυθρόνας, διάρκειας 15 λεπτών η κάθε μία.
  - Μία (1) λιπομέτρηση.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει μέχρι 5 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα χαρίσει με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς!
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Studio για κλείσιμο ραντεβού 1 εβδομάδα νωρίτερα στο 210 8818228.
 • Το Studio Kάπα Ευεξία μπορεί να εξυπηρετήσει 15 άτομα ημερησίως.
 • Ώρες λειτουργίας γυμναστήριου: Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00.
Κάπα Ευεξία
Κάπα Ευεξία

Φωκίωνος Νέγρη & Ζακύνθου 3
Κυψέλη - Αττική
2108818228

Ιστοσελίδα


Κάπα Ευεξία
Στο studio μας παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα γυμναστικής. Ατομικά μαθήματα και σε γκρουπ 1-3 συνασκούμενων. Τα μαθήματα γυμναστικής Κάπα, δεν σε βοηθούν μόνο να βελτιώσεις την υγεία, τη φυσική κατάσταση και το σώμα σου. Μέσα από αυτά σου μαθαίνουμε να γυμνάζεσαι ακόμη και μόνος σου οπουδήποτε και με διάφορα «προπονητικά μέσα». Αποδοτικά και με ασφάλεια! Για να χαλαρώσεις από το στρες της ημέρας ή για να κλείσεις ακόμη πιο ευχάριστα μία γυμναστική συνεδρία μπορείς να απολαύσεις ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ στην πολυθρόνα μας και διατροφική υποστήριξη για να επιταχύνεις την βελτίωση σου.

Γιατί Studio Κάπα;

Είσαι μοναδικός και έχεις διαφορετικές ανάγκες, χρειάζεσαι λοιπόν ιδιαίτερη μεταχείριση. Με μικρή ενασχόληση, λίγη ώρα κάθε φορά, θα προσεγγίσεις το στόχο, πολύ σύντομα. Θα έχεις το προσωπικό σου πρόγραμμα σχεδιασμένο για τις ανάγκες σου και προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα σου και θα γυμνάζεσαι με ασφάλεια κάτω από τη δική μας καθοδήγηση.