Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
60%
36€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

24€ για 8 μαθήματα συνδυαστικού χορού - γυμναστικής Body Balance

Με 24€ για 8 μαθήματα body balance by Sofia florou στο DanceUp για να συνδυάσετε εκγύμναση και χορό για ενα τέλειο σώμα με εύκολη πρόσβαση δίπλα στο σταθμό Μοναστηράκι, αρχικής αξίας 60€
Έκπτωση 70%
Τι αγοράζετε:
 • To Body Balance άρχισε να το διδάσκει στην Αθήνα το 2003, η νεοαφιχθείσα από Στοκχόλμη, Σοφία Φλώρου, γυμνάστρια με μεταπτυχιακά στη Στοκχόλμη, δασκάλα μπαλέτου και μπαλαρίνα - χορογράφος!
 • Η μέθοδος ευθυγραμμίζει τα τρίγωνα του σώματος σε σχέση με τους άξονες που δημιουργεί η κίνηση και θεραπεύει χρόνια προβλήματα αρθρώσεων, συνδέσμων στις αρθρώσεις  και κακώσεων!
 • Βασίζεται στη βαρύτητα και τους άξονες της μηχανικής που δημιουργεί η κίνηση στο σώμα και συνδυάζει το χορό και την άσκηση ως ένα επίπεδο ισορροπίας και ενδυνάμωσης και γνώσης ισομετρικής άσκησης!
 • Ο μαθητής βιώνει, θεραπεύει, αναπτύσσει και ανακαλύπτει το σώμα του.  Δυναμώνει τους μύες του κορμού και γραμμώνει τους μύες των άκρων. Διώχνει τους πόνους της οσφυαλγίας και θεραπεύει τους συνδέσμους των γονάτων!
 • Κάθε άσκηση του Body Balance θεραπεύει και  οφείλει να έχει την ευθύνη που της αναλογεί για την ομορφιά και την καλή υγεία και την του σώματός μας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Μαΐου 2013 (καταληκτική ημερομηνία πρώτου μαθήματος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την προσκόμιση του (ή των στοιχείων του) στην σχολή Dance Up.
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: 8 μαθήματα Body Balance by Sofia Florou, διάρκειας 60' το καθένα.
 • Για την εγγραφή σας απαιτείται τηλεφώνο στο 2103257774 (ώρες γραμματείας: 16:00 - 20:00) αναφέροντας το όνομα, το τηλέφωνο σας καθώς και τον κωδικό κουπονιού.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής.
 • Τα μαθήματα ολοκληρώνονται σε 4 εβδομάδες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 για τον καθένα).
Dance up Studio

Αθηνάς 18 (6ος όροφος)
Μοναστηράκι - Aττική
2103257774


Ιστοσελίδα


Dance up Studio
To Dance up Studio βρίσκεται Αθηνάς 18, στον 6ο όροφο, στο κέντρο της πλης Μετρό Μοναστηράκι. Έχει μια κυκλική όψη με θέα τον Υμηττό, την Ακρόπολη, το Αστεροσκοπείο και τον Πειραιά. Λειτουργεί 10 χρόνια υπό την διεύθυνση της ιδρύτριας Σοφίας Φλώρου, η οποία θέτει την ελεύθερη και ανοιχτή νοοτροπία και σφαιρική αντιμετώπιση πάνω στα θέματα του χορού.
 
Μια από τις βασικές απόψεις του studio είναι να δείχνει εμπιστοσύνη στους νέους δασκάλους που δείχνουν ενδιαφέρον σε νέες μεθόδους πάνω στο χορό και την άθληση, σεβόμενοι την παράδοση. Το studioδίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους από 5 έως 60+ να αθληθούν, να σπουδάσουν χορό, να μάθουν το σώμα τους και να ανακουφιστούν και να γιατρέψουν προβλήματα από κακή θέση σώματος και στάση ακόμη και χρόνια προβλήματα, να νιώσυν ευεξία και χαλάρωση από μια δύσκολη καθημερινότητα.
 
Το Studio δίνει οικονομικές τιμές σε όλους τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι και κρατάει θέση ευαίσθητη στις κοινωνικές αλλαγές. Κατά περίπτωση δίνει υποτροφία σε ταλαντούχους σπουδαστές. Διδάσκονται τα μαθήματα: Capoeira, Hip-Hop, Ragga, Yoga(Kundalini, Hatha), Gatka, Latin, Bellydance, Μπαλέτο, Σύγχρονο (Graham, Limon, TechniqueRelease), BodyBalance, ModernBallet, Musical, Χοροθέατρο, Κινησιολογία. 

''Coro dance installation company'' είναι η ομάδα που αποτελεί το καλλιτεχνικό και δημιουργικό προφίλ του Danceup. Χορογραφούν οι δάσκαλοι του Danceupκαι οι μαθητές και επαγγελματίες χορευτές, ηθοποιοί, εικαστικοί, μουσικοί ενώνουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ιδέες τους σε παραστάσεις με τη σύγχρονη ματιά του τώρα μελετώντας την παράδοση και την κλασσική φόρμα. Το εργαστήρι της ομάδας βρίσκεται Πρωτογένους 1 και Αθηνάς στον 5ο όροφο.