Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 15€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
70%
35€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Καλλίγραμμο σώμα με εξατομικευμένη παρακολούθηση από διατροφολόγο

Μεθοδική απώλεια βάρους!!!
Χάστε από 5 έως 25 κιλά με παρακολούθηση από ειδικούς διατροφολόγους, με Test μεταβολισμού, λιπομετρήσεις και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με το σώμα των ονείρων σας, στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι - έκπτωση έως 80%!!!
- 15€ για μία (1) μηνιαία παρακολούθηση, από 50€
- 50€ για 5μηνη παρακολούθηση, από 250€
 
Τι αγοράζετε:
 • Ακολουθήστε την πιο μεθοδική και αποτελεσματική διατροφική προσέγγιση και μάθετε να αναγνωρίζετε τις πραγματικές ανάγκες και τους ρυθμούς του σώματος σας!
 • Προσαρμόστε το πρόγραμμα της διατροφής σας με βάση τις συμβουλές του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού που θα σας καθοδηγήσει σε σωστές, νόστιμες και υγιεινές επιλογές!
 • Η μηνιαία ή 5μηνη παρακολούθηση περιλαμβάνει:
  - Παρακολούθηση από ειδικούς διατροφολόγους
  - Test μεταβολισμού
  - Λιπομετρήσεις
  - Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής
 • Η πιστή ακολούθηση του προγράμματος μπορεί να σας χαρίσει απώλεια έως 25 κιλών γρήγορα και οριστικά, με άμεση βελτίωση της υγείας, της ποιότητας ζωής και της διάθεσης σας!
 • Αλλάξτε τη διατροφής σας, αλλάξτε το σώμα σας.... και αλλάξτε για πάντα τη ζωή σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Iουνίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από: μία (1) μηνιαία παρακολούθηση από διατροφολόγο ή μία (1) 5μηνη παρακολούθηση.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2105777457 & 2105777606.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:00 – 14:00.
Chic & Beauty Med Spa

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1
Περιστέρι - Αττική
2105777457


Ιστοσελίδα


Chic & Beauty Med Spa
Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις!
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής.
Συστήματα τελευταίας τεχνολογίαςμη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
SPA - MASSAGE
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ