Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

195€
80%
156€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Γυμναστείτε μέχρι 31/10 με διατροφική παρακολούθηση & 4 ώρες kick-boxing!

Δείξτε τον way...out στα περιττά κιλά!!
39€ για εγγραφή και συνδρομή (σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα) έως τέλος Οκτώβρη, μαζί με 4 μαθήματα kick-box καθώς και προσωπική παρακολούθηση & διατροφική υποστήριξη από πρωταθλητή fitness, στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο ''Way Out'' στην Δάφνη, αρχικής αξίας 195€
Έκπτωση 80%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Γυμναστείτε στο ''Way Out'' όπου η εμπειρία και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σας εγγυώνται τα μέγιστα αποτελέσματα εκγύμνασης για ένα γραμμωμένο σώμα όλο το χρόνο!
 • Παρέχει προγράμματα και υπηρεσίες όπως: Dance aerobic, Zumba, Yoga, Pilates, Tae Bo, Kick boxing, Fit Belt, Sauna, Massage, Solarium κ.α!
 • Το κουπόνι των 39€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Εγγραφή και συνδρομή σε ατομικά & ομαδικά προγράμματα έως τέλη Οκτώβρη.
  - Τέσσερα (4) μαθήματα kick-box.
  - Προσωπική παρακολούθηση και διατροφική υποστήριξη κάτω από την επίβλεψη των πρωταθλητών Κώστα Νικολάου, Διονύση Τσιγάντε, και Ευγενίου Φέκκα.
 • Mε τα τέσσερα (4) μαθήματα εκγύμνασης Kick Box γυμνάζετε ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες, βελτιώνοντας την ισορροπία και την ευλυγισία σας, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθά να αποκτήσετε ικανότητες αυτοάμυνας, αφού βελτιώνει τα αντανακλαστικά του σώματος σας!
 • Συμβουλευθείτε τους επαγγελματίες του "Way Outγια τους τρόπους και τα προγράμματα ασκήσεων προκειμένου να θέσετε τους στόχους σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτώβριου 2013 (λήξη συνδρομής).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Εγγραφή και συνδρομή σε ατομικά & ομαδικά προγράμματα έως τέλη Οκτώβρη.
  - Τέσσερα (4) μαθήματα kick-box.
  - Προσωπική παρακολούθηση και διατροφική υποστήριξη κάτω από την επίβλεψη των πρωταθλητών Κώστα Νικολάου, Διονύση Τσιγάντε, και Ευγενίου Φέκκα.
 • Ισχύει μόνο για νέα μέλη και δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά του γυμναστηρίου.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες της συνδρομής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2109757889.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 π.μ. - 12:00 μ.μ, Σάββατο: 8:00 π.μ. - 10:00 μ.μ, Κυριακή: 9:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.
Way Out

Χίου 21
Δάφνη - Aττική
2109757889Way Out
Σε μια εποχή τόσο δύσκολη, που η μόνη διέξοδος είναι το γυμναστήριο και ο αθλητισμός, θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που κατέχουμε από το 1985 στο χώρο των γυμναστηρίων. Με εμπειρία στη Σωματική Διάπλαση και στις Πολεμικές Τέχνες, πάντα με ευγενή άμιλλα, θα σας κάνουμε να νιώσετε υγιείς με ενέργεια και ευεξία μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας, σε ένα χώρο εκγύμνασης 1500 τ.μ. με φροντίδα, προσωπική παρακολούθηση και απόλυτες συνθήκες υγιεινής. Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του πρωταθλητών Διονύση Τσιγάντε και των λοιπών γυμναστών.