Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
82%
41€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Μόλις 9€ για 4 μαθήματα Pilates διάρκειας μίας ώρας το καθένα!!

9€ για να μεταμορφώσετε το σώμα σας με 4 μαθήματα Pilates matwork, διάρκειας μιας (1) ώρας το καθένα, για να αποκτήσετε μία άψογη σωματική διάπλαση στο "Μy Υoga", πολύ κοντά στο σταθμό μετρό Πανόρμου, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 70%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η μέθοδος Pilates είναι γεμάτη αντιθέσεις: περιέργως σκληρή και παράλληλα αιθέρια, ταυτόχρονα απλή αλλά και πολυπλοκή!! O ίδιος ο Pilates συνήθιζε να λέει ότι ''σε 5 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι την διαφορά, σε 10 μαθήματα το αισθάνονται και οι άλλοι, σε 20 μαθήματα έχεις ένα εντελώς καινούργιο σώμα''!!
 • Η μέθοδος Pilates αποτελείται απο ένα ρεπερτόριο πάνω απο 500 ασκήσεις μαζί και οι παραλλαγές αυτών οι οποίες εκτελούνται σε στρώμα και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας αξεσουάρ Pilates όπως λάστιχα, rings, tonic balls, fitball foam roller κ.α. Οι ασκήσεις επίσης χωρίζονται σε επίπεδα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου ξεχωριστά.
 • Η μεθοδος είναι κατάλληλη για όλους. Προσφέρει λύση σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα καθώς επίσης και σε αθλητές υψηλού επιπέδου. Ειναι τόσο επωφελής για ένα εντεκάχρονο παιδί όπως είναι και για έναν άνθρωπο ογδόντα χρόνων. Επίσης αποτελεί κίνητρο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.
 • Η μέθοδος Pilates δεν προσφέρει μόνο μία γέφυρα μεταξύ στο μυαλό και το σώμα, μεταξύ στην καθημερινότητα και την άριστη επίδοση, μεταξύ στην αποκατάσταση και την υγεινή κίνηση. Προσφέρει επίσης ένα σύστημα που όταν χρησιμοποιείται στην μέγιστη επίδοση του, μπορεί να ενισχύσει κάθε πτυχή της ζώης.
 • Αναλυτικά τα ωφέλη της μεθόδου:
  - Άυξηση της αναπνευστικής ικανότητας και της κυκλοφορίας του αίματος
  - Ενδυνάμωση (κυριως των μυών του κορμού)
  - Ευλυγισία
  - Συντονισμός σώματος και πνεύματος
  - Σωστή στάση
  - Ισορροπία
  - Μυική συναρμογή
  - Οστική πυκνότητα και υγιείς αρθρώσεις
  - Αύξηση κινητικότητας
  - Θετική επίγνωση του σώματος
  - Αποτελεσματική κίνηση
  - Βελτίωση της καθημερινότητας
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2013. (καταληκτική ημερομηνία τελευταίου μαθήματος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε κουπόνι του Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει αναλυτικά: 4 μαθήματα pilates matwork, διάρκειας 60' το καθένα, στο myyoga.
 • Για την εγγραφή σας απαιτείται αποστολή email στο info@myyoga.gr αναφέροντας όνομα, τηλέφωνο καθώς και κωδικό κουπονιού.
 • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 18.00-19.00. Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 6982788148.
 • Τα μαθήματα ολοκληρώνονται εντός 4 εβδομάδων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής.
My Yoga

Ευρυτανιας 43 & Πανορμου
Αθήνα - Αττική
2114033218


Ιστοσελίδα


My Yoga
Το my yoga βρίσκεται σε ένα ήσυχο ωστόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας με πολύ φως και καλή ενέργεια. Το στούντιο παρέχει ιδανικές συνθήκες για πρακτική άσκηση της γιόγκα, για χαλάρωση και διαλογισμό. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα ευνοεί το έργο των έμπειρων δασκάλων που θα σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι αφιερωμένο στο σώμα και το πνεύμα!

Δειτε τη σελίδα μας στο facebook!