Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 50€
από
έκπτωση
κέρδος

216€
77%
166€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Κάντε τη γυμναστική...προσωπική υπόθεση με 12 προπονήσεις personal training

50€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο Personal Training (1 αθλούμενος αποκλειστικά με τον γυμναστή) με 12 ωριαίες προπονήσεις που περιλαμβάνουν σύνθετο πρόγραμμα από TRX, Pilates και Workout, στο κέντρο ευεξίας “Pilates Studio” στις Αχαρνές, αρχικής αξίας 216€
Έκπτωση 77%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε την μοναδική εμπειρία του personal training και γυμναστείτε με ένα πρόγραμμα απόλυτα εξατομικευμένο στις ανάγκες του σώματος σας, αφού ο γυμναστής ασχολείται αποκλειστικά με εσάς!
 • To κουπόνι των 50€ περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Personal Training με 12 ωριαίες προπονήσεις που περιλαμβάνουν σύνθετο πρόγραμμα από TRX, Pilates και Workout.
 • Το ''TRX'' είναι ένα νέο σύστημα προπόνησης με ειδικούς ιμάντες όπου χρησιμοποιείται το βάρος του σώματος σας για μυϊκή ενδυνάμωση και γράμμωση!
 • Το ''Pilates'' είναι μία επαναστατική μέθοδος γυμναστικής όπου κάθε μυς συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους άλλους και όλοι μαζί δημιουργούν το γυμνασμένο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν! Προσφέρει γράμμωση, σύσφιξη, ισορροπία, ευεξία και εκπληκτική ορθοσωμία από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!
 • Το ''Workout'' αποτελεί ένα σύνθετο συνδυασμό ασκήσεων που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης των συνεδριών).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Pilates Studio.
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα ολοκληρωμένο πακέτο Personal Training (1 αθλούμενος αποκλειστικά με τον γυμναστή) με 12 ωριαίες προπονήσεις που περιλαμβάνουν σύνθετο πρόγραμμα από TRX, Pilates και Workout.
 • Μπορούν να αγοραστούν έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και έως 2 με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 10:00-22:30, Τρίτη , Πέμπτη 17:00 – 22:30.
Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio

Αβύδου 8
Αχαρναί - Αττική
2102442781Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio
Το Κέντρο Ευεξίας Pilates Studio και η υπεύθυνη Μαρία Κοσμίδη, σας παρουσίαζουν τις τρέχουσες δραστηριότητες για ενήμερωση και συμμετοχή σας.

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Tο σώμα βρίσκεται από τη μέση και κάτω στο θάλαμο υποπίεσης όμως από τη μέση και πάνω τα χέρια, ο κορμός και το κεφάλι βρίσκονται σε κανονικό περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέετε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα συνέβαινε εάν βρισκόσασταν σε διαφορετικές συνθήκες, κάνοντας έτσι πιο ξεκούραστη την άσκηση!

H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. H βασική αρχή, και θεωρητικό υπόβαθρο της μεθόδου είναι ο έλεγχος και η σταθερότητα του κέντρου του σώματος – η κοιλιά, καθώς και το κέντρο βάρους του σώματος σας από το οποίο εξαρτάται η ισορροπία του.

Η Zumba είναι ένα νέο είδος που εμπεριέχει λάτιν ρυθμούς και άπλες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα απίθανο χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Με συνδυασμούς χορών όπως salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, chacha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσετε!