Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 39%
Κέρδος: 11€
16,9€
από
έκπτωση
κέρδος

27,9€
39%
11€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Καφετιέρα φίλτρου διπλής ροής με παραλαβή πανελλαδικά στο χώρο σας!

16,9€ για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ φίλτρου καθημερινά με την εξαιρετικής σχεδίασης καφετιέρα Elekom (διπλής ροής με 2 κούπες), 450W, σε μπορντώ ή λευκό χρώμα, ιδανική για γρήγορη και άνετη προετοιμασία του πρωινού σας καφέ, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από την “BNF Green Technologies”, αρχικής αξίας 27,9€
Έκπτωση 39%!
Τι αγοράζετε:
 • Καφές φίλτρου ή αλλιώς... ο πρωινός σας "φίλος"!
 • Η καφετιέρα ΕΚ 8008 της Elekom διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για γρήγορη και άνετη προετοιμασία του πρωινού μας καφέ!
 • Τα χαρακτηριστικά αυτά κάνουν την καφετιέρα ΕΚ 8008 να ξεχωρίζει καθώς είναι μια πραγματικά πρακτική καφετιέρα η οποία έχει επίσης την δυνατότητα ταυτόχρονης παραγωγής καφέ σε 2 διαφορετικές κούπες!
 • Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε οικογένειες ή ζευγάρια που παίρνουν μαζί τον πρωινό καφέ τους!
 • Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της καφετιέρας ΕΚ 8008 της Elekom είναι:
  - Ισχύς 450 Watt
  - 220V/50Hz
  - Διαθέτει μόνιμο φίλτρο πολλαπλών χρήσεων
  - Διακόπτης ON/OFF με οπτική ένδειξη λειτουργίας
  - Ασφάλεια βρασμού
  - Δυο (2) κούπες
 • Επιλογή χρώματος καφετιέρας ανάμεσα σε:
  - Μπορντώ χρώμα ή
  - Λευκό χρώμα
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal περιλαμβάνει μία (1) καφετιέρα ΕΚ 8008 της Elekom, 45W, μπορντώ ή λευκού χρώματος (το επιλέγετε κατά την αγορά), με 2 κούπες καφέ.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''BNF Green Technologies''.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας- κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να ειναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να καλείτε στο 6932901661 (cosmote) ή μέσω mail στο bnf_green_technologies@abv.bg.
 • Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, πραγματοποιείται αντικατάσταση του με τα έξοδα να βαρύνουν την BNF Green Technologies.
BNF Green Technologies

Marikostinovo
Petrich
6932901661 (cosmote)BNF Green Technologies
Η BNF Green Technologies δημιουργήθηκε με στόχο να βάλει τη δική της σφραγίδα στην προώθηση έξυπνων – ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων της ευρωπαϊκής αγοράς.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε γενιάς, οι οποίοι έχουν οικονομικές – οικολογικές – αλλά και ποιοτικές ανησυχίες (ευαισθησίες) για τις αγορές που πραγματοποιούν.
Για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με το Deals365 εξασφαλίσαμε πολύ χαμηλή τιμή στο συγκεκριμένο προϊόν με σκοπό να σας κερδίσουμε αρχικά αλλά και να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικές σας αγορές.
 
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε,
η ομάδα της BNF Green Technologies.