Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 110€
από
έκπτωση
κέρδος

190€
42%
80€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Ηλεκτρικό τζάκι αερόθερμο με εφέ φλόγας και πανελλαδική αποστολή!

110€ για ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι και αερόθερμο οικονομικής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, με εντυπωσιακή σχεδίαση & μοναδικό εφέ φλόγας, 2 επιλογές θέρμανσης, καλύπτει έως και 40τ.μ. και με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε να εντοιχιστεί, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ''Idea Hellas'', αρχικής αξίας 190€ 
Έκπτωση 42%!
Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων!
Τι αγοράζετε:
 • Σας αρέσει η παράδοση αλλά θέλετε και τις ανέσεις που προσφέρει η τεχνολογία; Η καταπληκτική αυτή συσκευή συνδυάζει την θαλπωρή του παραδοσιακού τζακιού με αερόθερμο οικονομικής κατανάλωσης (από 0,70για 10 ώρες χρήση) και υψηλών επιδόσεων!!
 • Δώστε μια μοναδική νότα ζεστασιάς στο προσωπικό σας χώρο αφού το ηλεκτρικό αυτό τζάκι θα πλαισιώσει αρμονικά το σαλόνι σας και θα χαρίσει ζεστασιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα!
 • Σε αντίθεση με το τζάκι, δεν χρειάζεται καύση ξύλων, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές οσμές στο σπίτι σας ενώ με το μοναδικό εφέ φλόγας μπορείτε να χαζεύετε το τζάκι σας για ώρες! Δεν χρειάζεται ούτε ''μερεμέτια'' ούτε υπέρογκα ποσά για τη κατασκευή τζακιού!
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα, είτε να εντοιχιστεί για πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
 • - Συνδέεται με το ρεύμα του δικτύου σας
 • - Εξοικονομείτε χρήματα μιας και η κατανάλωση του είναι πολύ χαμηλή. (7 εώς 14 λεπτά του ευρώ / ώρα λειτουργίας) ανάλογα με την ένταση που θα ορίσετε για την θέρμανση του αερόθερμου
  - Εντυπωσιακή σχεδίαση
  - Μοναδικό εφέ φλόγας που θα σας καταπλήξει
  - Ρυθμιζόμενη έντασης θέρμανσης
  - Δύο επιλογές θέρμανσης 900/1800W
  - Διαστάσεις: Πλάτος 55cm - ύψος 30cm - Πάχος 11 cm.
  - Καλύπτει χώρο 40 τ.μ.
  - Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
  - Είναι επιτοίχειο/ εντοιχιζόμενο αλλά προσαρμόζεται και σε έπιπλα (π.χ. σύνθετο, τραπέζι, ακόμα και σε έτοιμο τζάκι).
 • Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας... αλλά κυρίως ζεσταθείτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση.
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι & αερόθερμο οικονομικής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ideahellas.gr.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
Idea Hellas

Αλέκου Παναγούλη 17
Νέα Ιωνία - Aττική
2114067042


Ιστοσελίδα


Idea Hellas
Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε προσιτά σε εσάς έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!
 
Το Ιdea Hellas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έξυπνων αγορών που ξεκίνησε με την ιδέα αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται  κοντά στον αγοραστή προσφέροντας εντυπωσιακά gadgets, οικιακά προϊόντα, είδη προσωπικής περιποίησης, φωτοβολταικά κλπ!