Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 37€
Έκπτωση: 59%
Κέρδος: 11,2€
7,8€
από
έκπτωση
κέρδος

19€
59%
11,2€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Τέλεια διπλωμένα ρούχα σε 5 δευτερόλεπτα με ''μαγικό'' διπλωτικό ρούχων!

Ο άσσος... σε κάθε μανίκι!
7,8€ για ένα (1) διπλωτικό ρούχων που θα σας γλιτώσει χρόνο και κόπο και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη ντουλάπα σας στο λεπτό, αφού διπλώνει κάθε ρούχο τέλεια σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, εξοικονομεί χώρο και μειώνει το σιδέρωμα, με παραλαβή από το "Idea Hellas" στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 19€
Έκπτωση 59%!!
Τι αγοράζετε:
 • Η ζωή μπορεί να είναι ωραία, θα ήταν όμως πολύ καλύτερη αν δεν υπήρχαν δουλειές όπως το δίπλωμα των ρούχων, που πολλές φορές δοκιμάζει την υπομονή μας!
 • Τώρα όμως υπάρχει ένας άσσος στο μανίκι μας ή για την ακρίβεια, σε κάθε μανίκι, αφού το διπλωτικό ρούχων θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!
 • Αποτελεί ένα εκπληκτικό εργαλείο για να διπλώνετε εύκολα τα ρούχα και να τα αποθηκεύετε ομοιόμορφα στη ντουλάπα σας κάνοντας τη να μοιάζει με καλοφτιαγμένη βιτρίνα καταστήματος!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Διπλώνει εύκολα τα ρούχα και τα αποθηκεύει ομοιόμορφα στη ντουλάπα
  - Διπλώστε μακό, μακρυμάνικα μπλουζάκια, πουκάμισα, παντελόνια και ό,τι άλλο θέλετε!
  - Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ PVC με μικρά «παράθυρα» που επιτρέπουν στα ρούχα να αερίζονται αλλά και να μην αποκτούν στατικό ηλεκτρισμό.
  - Εξοικονομεί χώρο στη ντουλάπα
  - Μειώνει το σιδέρωμα
  - Ιδανικό και για τα ταξίδια
  - Διατίθεται σε διάφορα χρώματα!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2,5€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2013.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) διπλωτικό ρούχων.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2,5€ (ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ideahellas.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Παραλαβή από το κατάστημα στην διεύθυνση Αλέκου Παναγούλη 17, Νέα Ιωνία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2114067042 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα και Παρασκευή 10 πμ - 5 μμ, Σάββατο: 10 πμ - 3 μμ
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Idea Hellas

Αλέκου Παναγούλη 17
Νέα Ιωνία - Aττική
2114067042


Ιστοσελίδα


Idea Hellas
Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε προσιτά σε εσάς έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!
 
Το Ιdea Hellas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έξυπνων αγορών που ξεκίνησε με την ιδέα αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται  κοντά στον αγοραστή προσφέροντας εντυπωσιακά gadgets, οικιακά προϊόντα, είδη προσωπικής περιποίησης, φωτοβολταικά κλπ!