Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8,9€
από
έκπτωση
κέρδος

19,9€
55%
11€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Eξασφάλιση θερμότητας σε κάθε καλοριφέρ με επαναστατική ταινία

8,9€ για μία (1) αντανακλαστική ταινία εξοικονόμησης θερμότητας (55 x 100 εκ.), αυτοκόλλητη, που μπορεί να τοποθετηθεί πίσω από οποιοδήποτε σώμα καλοριφέρ αυξάνοντας την απόδοσή του & προσφέροντας έτσι οικονομία και στο καύσιμο, με παραλαβή από την "Savel-trade" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 19,9€
Έκπτωση 55%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Εξοικονομήστε θερμότητα σε κάθε σώμα του καλοριφέρ, με τη νέα αντανακλαστική ταινία!
 • Η αντανακλαστική ταινία που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σώμα καλοριφέρ αυξάνει την απόδοση του σώματος γιατί η θερμότητα επιστρέφει στον χώρο και δεν την απορροφά ο παγωμένος τοίχος!
 • Έτσι πέρα από την καλύτερη απόδοση των σωμάτων κάνετε και οικονομία στο καύσιμο (πετρέλαιο ή φυσικό αέριο)! Αποτελεί ένα πρώτης τάξης προϊόν σε εποχές που κάθε ευρώ πρέπει να πιάνει τόπο!!
 • Η ταινία είναι αυτοκόλλητη, έχει  διαστάσεις 55 x 100 εκ. και μπορεί να βοηθήσει και να κάνετε οικονομία και να έχετε και καλύτερη θερμική απόδοση στο χώρο σας!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (έως και ανά 3 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2013.(καταληκτική ημερομηνία παραγγελίας ή παραλαβής).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) αντανακλαστική και αυτοκόλλητη ταινία εξοικονόμησης θερμότητας για καλοριφέρ, διαστάσεων 55 x 100 εκ.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά 3 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Savel Trade. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Παραλαβή από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 63, Άνω Πατήσια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2102919108 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε στο email info@saveltrade.gr ή τηλεφωνικώς στο 2102919108.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
SavelTrade.gr

Λεωφόρος Ηρακλείου 63
Άνω Πατήσια - Αττική
2102919108


Ιστοσελίδα


SavelTrade.gr
Για εσάς που είστε λάτρεις των Gadgets και των μοναδικών προϊόντων, το SavelTrade.gr είναι το όνομα που μπορεί να σας προσφέρει ό,τι ζητάτε! To νέο Business Unit της Savel Trade Import S.A. έχει έρθει για να σας φέρει απίστευτα οικολογικά - ενεργειακά τζάκια με μοναδικό design & απίστευτες τιμές, μοναδικά gadgetsγια το σπίτι, το γραφείο ή το αυτοκίνητό σας, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και πολλά ακόμη, έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!
Περιηγηθείτε στις κατηγορίες μας, εξερευνήστε προϊόντα που έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα και φτιάξτε τη διάθεσή σας! Κι επειδή πρώτα σκεφτόμαστε εσάς, μην ξεχνάτε πως με τις αγορές σας κερδίζετε points τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε με απίθανα δώρα και φυσικά πως τις αγορές σας μπορείτε να τις εξοφλήσετε με έως και 12 δόσεις!
Ακόμη το σκέφτεστε;