Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 37€
Έκπτωση: 52%
Κέρδος: 20,1€

Τιμή: 139€
Έκπτωση: 52%
Κέρδος: 20,1€
18,9€
από
έκπτωση
κέρδος

39€
52%
20,1€

Η προσφορά έληξε
46
Αγορές

Σετ από 6 ελβετικά μαχαίρια Swiss Q6 κεραμικής επίστρωσης, σε super τιμή!

18,9€ για ένα (1) εκπληκτικό σετ 6 ελβετικών μαχαιριών "Swiss Q6" εξαιρετικής ποιότητας, από ανοξείδωτο ατσάλι με κεραμική επίστρωση σε μια υπέροχη μαγνητική θήκη, καθώς και ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος (αποφλειωτή), με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts", αρχικής αξίας 39€
Έκπτωση 52%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Έξι μαχαίρια άριστης ποιότητας από την Swiss Q6!!!
 • Tο σετ μαχαιριών Swiss Q knives είναι ένα σετ 5 μαχαιριών από ανοξείδωτο ατσάλι και έναν (1)  μοντέρνο κεραμεικό αποφλοιωτή
 • Χαρακτηριστικά:
  - 1 μαχαίρι του σεφ: 34.5cm
  - 1 μαχαίρι κρέατος: 34cm
  - 1 μαχαίρι ψωμιού: 34cm
  - 2 μαχαίρια γενικής χρήσης/αποφλοιωτές: 22 και 18.5cm
  - 1 κεραμεικό αποφλοιωτή ιδανικό για όλα τα φρούτα και λαχανικά!
  *Τα μήκη περιλαμβάνουν και τη λαβή 
 • Τοποθετημένα μέσα σε κασετίνα με ξεχωριστή θήκη για το καθένα, για να διατηρούνται στην βέλτιστη κατάσταση τους για πολλά χρόνια!
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: σετ πέντε (5) μαχαιριών από ανοξείδωτο ατσάλι και έναν (1)  μοντέρνο κεραμεικό αποφλοιωτή της Swiss Q knives.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την value4moneyproducts.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6985937344 ή στο value4moneyproducts@hotmail.com.
 • Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 12-15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνια αγοράς του κουπονιου σας.
 • Ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00.
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες, η παραλαβή πραγματοποιείται από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
Value4moneyproducts

Bulgaria Str 2
Petrich - Bulgaria
6985937344


Ιστοσελίδα


Value4moneyproducts
Η Value4MoneyProducts ιδρύθηκε από νέους ανθρώπους με κύριο σκοπό να εισάγει απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρηστικότητα, υψηλή ποιότητα και ασυναγώνιστη τιμή.
Προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ανάγκες της αγοράς για χρηστικά προϊόντα, κινούνται  με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, εναρμονισμένοι με την ολοένα αυξανόμενη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσεται στη χώρα μας, προτείνοντας λύσεις που αφορούν τη θέρμανση, τη μετακίνηση, την οικιακή διαχείριση και καθαριότητα και άλλες βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού.
Ποιότητα σημαίνει για την Value4MoneyProducts πως εμπορεύονται αγαθά τα οποία πρώτοι οι ίδιοι θα χρησιμοποιήσουν. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με ευρωπαϊκούς οίκους, σεβόμενοι όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά από αυστηρή επιλογή από ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών από τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες. 
Ο κύριος στόχος τους είναι να σας προτείνουν τελικά λύσεις σε εξαιρετικές τιμές. Το λεγόμενο value for moneyέχει πολύ μεγάλη σημασία γι' αυτούς και το πετυχαίνουν με δύο επιμέρους μηχανισμούς: διαπραγματεύονται τις καλύτερες τιμές με τους παραγωγούς, χωρίς να παρεμβάλλονται μεσάζοντες ενώ παράλληλα διατηρούν χαμηλά τα λειτουργικά τους κόστη ώστε η τελική τιμή να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστική για εσάς.
Τέλος, επιλέγουν προϊόντα τα οποία εσείς τους προτείνετε καθώς πιστεύουν πως μόνο με τη δική σας βοήθεια μπορούν να εστιάσουν στην εξεύρεση λύσεων για να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.