Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 42%
Κέρδος: 71€
99€
από
έκπτωση
κέρδος

170€
42%
71€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Ηλεκτρικά LED τζάκια επιτοίχια ή δαπέδου με εντυπωσιακά εφέ φλόγας!

Απίστευτη ποιότητα & οικονομία! ΜΟΝΟ 0,70€ σε 10 ώρες λειτουργίας!
Αποκτήστε ηλεκτρικά τζάκια LED τελευταίας τεχνολογίας, δαπέδου ή με δυνατότητα εντοίχισης, που προσφέρουν οικονομική κατανάλωση και υψηλή απόδοση, με εντυπωσιακή σχεδίαση & μοναδικό εφέ φλόγας, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από την ''Idea Hellas'' - έκπτωση 42%!
- 99€ για ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι LED δαπέδου που καλύπτει έως 30τ.μ, από 170€
- 110€ για ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι LED που καλύπτει έως 40τ.μ. με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να εντοιχιστεί, από 190€ 
Τι αγοράζετε:
 • Σας αρέσει η παράδοση αλλά θέλετε και τις ανέσεις που προσφέρει η τεχνολογία; Οι καταπληκτικές αυτές συσκευές συνδυάζουν την θαλπωρή του παραδοσιακού τζακιού με την οικονομική κατανάλωση και τις υψηλές επιδόσεις!!
 • Δώστε μια μοναδική νότα ζεστασιάς στο προσωπικό σας χώρο αφού τα ηλεκτρικά αυτά τζάκια θα πλαισιώσουν αρμονικά το σαλόνι σας και θα χαρίσουν ζεστασιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα!
 • Σε αντίθεση με το τζάκι, δεν χρειάζεται καύση ξύλων, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές οσμές στο σπίτι σας ενώ με το μοναδικό εφέ φλόγας μπορείτε να χαζεύετε το τζάκι σας για ώρες! Δεν χρειάζεται ούτε ''μερεμέτια'' ούτε υπέρογκα ποσά για τη κατασκευή τζακιού!
 • Το κουπόνι των 99€ περιλαμβάνει ένα ηλεκτρικό τζάκι LED δαπέδου που καλύπτει έως και 30τ.μ. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Συνδέεται με το ρεύμα του δικτύου σας
  - Εξοικονομείτε χρήματα μιας και η κατανάλωση του είναι πολύ χαμηλή. (7 εώς 14 λεπτά του ευρώ / ώρα λειτουργίας) ανάλογα με την ένταση που θα ορίσετε για την θέρμανση του αερόθερμου
  - Εντυπωσιακή σχεδίαση
  - Μοναδικό εφέ φλόγας που θα σας καταπλήξει
  - Ρυθμιζόμενη έντασης θέρμανσης
  - Θέρμανση χώρου: 20 - 30m2
  - Αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας
  - Υψηλή απόδοση - Αξιοποίηση θέρμανσης - Αποθήκευση ενέργειας
  - Μέγεθος (Πλάτος / Ύψος / Βάθος): 15 x50 x 18 cm
  - Τάση / Συχνότητα: 220-240V 50/60Hz
  - Ισχύς: 1000W/2000W
 • Το κουπόνι των 110€ περιλαμβάνει ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι LED που καλύπτει έως και 40τ.μ. και με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε να εντοιχιστεί. Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Συνδέεται με το ρεύμα του δικτύου σας
  - Εξοικονομείτε χρήματα μιας και η κατανάλωση του είναι πολύ χαμηλή. (7 εώς 14 λεπτά του ευρώ / ώρα λειτουργίας) ανάλογα με την ένταση που θα ορίσετε για την θέρμανση του αερόθερμου
  - Εντυπωσιακή σχεδίαση
  - Μοναδικό εφέ φλόγας που θα σας καταπλήξει
  - Ρυθμιζόμενη έντασης θέρμανσης
  - Δύο επιλογές θέρμανσης 900/1800W
  - Διαστάσεις: Πλάτος 55cm - ύψος 30cm - Πάχος 11 cm.
  - Καλύπτει χώρο 40 τ.μ.
  - Ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
  - Είναι επιτοίχιο/ εντοιχιζόμενο αλλά προσαρμόζεται και σε έπιπλα (π.χ. σύνθετο, τραπέζι, ακόμα και σε έτοιμο τζάκι).
 • Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας... αλλά κυρίως ζεσταθείτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση.
 • To Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι LED δαπέδου που καλύπτει έως 30τ.μ (κουπόνι των 99€) ή
  - ένα (1) ηλεκτρικό τζάκι LED που καλύπτει έως 40τ.μ. με δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή να εντοιχιστεί (κουπόνι των 110€)
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ideahellas.gr.
 • Έχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
Idea Hellas

Αλέκου Παναγούλη 17
Νέα Ιωνία - Aττική
2114067042


Ιστοσελίδα


Idea Hellas
Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε προσιτά σε εσάς έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!
 
Το Ιdea Hellas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έξυπνων αγορών που ξεκίνησε με την ιδέα αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται  κοντά στον αγοραστή προσφέροντας εντυπωσιακά gadgets, οικιακά προϊόντα, είδη προσωπικής περιποίησης, φωτοβολταικά κλπ!