Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 55€
από
έκπτωση
κέρδος

135€
59%
80€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Από χαλιά μέχρι τζάμια & ρούχα... πεντακάθαρα με τη νέα σκούπα ατμού X6!

55€ για το νέο εξελιγμένο μοντέλο ηλεκτρικής σκούπας - ατμοκαθαριστή ''Master Mop X6'' 1250W που καθαρίζει αποτελεσματικά την κουζίνα, τα πατώματα, τα χαλιά, τα ρούχα, τα παράθυρα, τα είδη υγιεινής, ακόμα και το αυτοκίνητο σας, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο της καθημερινής καθαριότητας του σπιτιού, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το  ''Byteshop'' στην Αθήνα, αρχικής αξίας 135€
Έκπτωση 59%!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Η νέα σκούπα ατμοκαθαριστής Master Mop X6 είναι ικανή να καθαρίσει αποτελεσματικά την τουαλέτα, την κουζίνα, τον φούρνο, τα χαλιά, τις μοκέτες, τα στόρια, τα εξώφυλλα ή ακόμα και το αυτοκίνητο σας!
 • Ειδικά σχεδιασμένη ώστε να καθαρίζει και να απολυμάνει όλων των ειδών τα πατώματα: κεραμικά πλακάκια, πέτρα, ξύλινο ή πλαστικό παρκέ όλα θα καθαρίσουν και θα απολυμανθούν με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς την χρήση απορρυπαντικού για να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και για να προστατεύσετε το περιβάλλον!
 • Μετατρέπεται σε πανίσχυρο ατμοκαθαριστή χειρός με το πάτημα δύο μόνο κουμπιών για να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία ή τα παράθυρα σας!!
 • Mε ισχύ 1250W που της επιτρέπει να ετοιμάσει τον ατμό μόνο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και το δοχείο των 450ml είναι υπεραρκετό για τις καθημερινές εργασίες!
 • Η νέα Master Mop X6 μπορεί να καθαρίσει και να απολυμάνει:
  - Τα πατώματα
  - Τα χαλιά και τις μοκέτες
  - Τα παράθυρα και τα εξώφυλλα
  - Τα είδη υγιεινής και την κουζίνα
  - Τα ρούχα σας
 • Η συσκευασία περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Τον ατμοκαθαριστή Master Mop X6
  - Κύπελλο μέτρησης νερού
  - Πανί με μικρό-ίνες  για γυάλισμα και ξεσκόνισμα
  - Δύο Στρογγυλές βούρτσες
  - Επεκτεινόμενο σωλήνα για τον ατμοκαθαριστή χειρός
  - Στόμιο για τον ατμοκαθαριστή χειρος
  - Τριγωνικό εξάρτημα για το πάτωμα
  - Στόμιο πίεσης
  - 2 πατάκια (1 φλίς και 1 βαμβακερό)
  - Εξάρτημα για τα τζάμια  
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) σκούπα - ατμοκαθαριστή ''Master Mop X6''.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τo Byte Shop.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας και παραλαβής προϊόντων: Δευτέρα -Τετάρτη 10:00-15:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00-18:00
Byte Shop

Aγίου Μάρκου 16
Αθήνα - Αττική
2103254099Byte Shop
To Byte Shop αποτελεί ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για το σπίτι, για το παιδί, τον υπολογιστή, το αυτοκίνητο - μηχανή, τον κήπο - BBQ και το camping.
 
Ακόμα προσφέρει gadgets, προϊόντα ''As seen on tv'', τηλεφωνίας, εποχιακά είδη, αξεσουάρ για κατοικίδια, προϊόντα για υγεία - ομορφιά καθώς και εργαλεία.
 
Σεβόμενοι τον καταναλωτή, έχει ως σαν στόχο την πώληση ποιοτικών προϊόντων σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές!