Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 65€
Έκπτωση: 30%
Κέρδος: 31€

Τιμή: 55€
Έκπτωση: 30%
Κέρδος: 31€
72,9€
από
έκπτωση
κέρδος

103,9€
30%
31€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Hλεκτρική σκούπα ''MyDreams'' χωρίς σακούλα και με αποστολή στο χώρο σας!

72,9€ για μία (1) ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα ''MyDreams Vacuum Cleaner'' με ισχύ 1600 Watt, τηλεσκοπικό σωλήνα και καλώδιο 5μ. που μαζεύει αυτόματα, για να εξαφανίσετε σκόνη και βρωμιά, άμεσα και αποτελεσματικά, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το "MP Linea Pelle Collection" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 103,9€
Έκπτωση 30%!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε την ''MyDreams Vacuum Cleaner'' με τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την απίστευτη αποδοτικότητα που θα προσθέσει μια ιδιαίτερη ''πινελιά'' στο καθάρισμα!
 • Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της απορροφά τις σκόνες και τη βρωμιά από το πάτωμα χωρίς να διαχέεται τίποτα στον αέρα!
 • Διαθέτει διαφανή κάδο για να βλέπετε αμέσως πόσο γεμάτη είναι και χωρίς σακούλα για πανεύκολο άδειασμα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Μεγάλη ισχύς 1600 Watt
  - Χωρητικότητα κάδου 3,5 λίτρα
  - Χωρίς σακούλα
  - Με τηλεσκοπικό σωλήνα χρωμίου
  - Υψηλής ποιότητας ενισχυμένη βούρτσα δαπέδου
  - Ειδική αποθήκευση για το καλώδιο
  - Καλώδιο 5 μέτρα
  - Αυτόματο μάζεμα του καλωδίου
  - Τροφοδοσία: 230V 50Hz 1600W
 • Περιλαμβάνεται η αποστολή στο χώρο σας!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με την αγορά κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:μία (1) ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα ''MyDreams Vacuum Cleaner'' με ισχύ 1600 Watt, τηλεσκοπικό σωλήνα και καλώδιο 5μ.
 • Κατά την διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αυτό αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το "MP Linea Pelle Collection''.
 • Χρόνος παράδοσης: 5-7 μέρες.
 • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο ή στο 2130255985
 • Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής στον χώρο σας. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές για τις οποίες, η παραλαβή πραγματοποιείται από το πλησιέστερο κατάστημα courier.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
MP Linea Pelle Collection

Aρκαδίας 54
Περιστέρι - Αττική
-MP Linea Pelle Collection
Στην εταιρία MP Linea Pelle Collection, σκοπός μας είναι η προώθηση έξυπνων και καινοτόμων προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου, στον τομέα των εισαγωγών και εξαγωγών, διατηρώντας εμπορικές σχέσεις με μεγάλες εμπορικές και κατασκευαστικές εταιρίες από όλο τον πλανήτη.
Με την δραστηριότητά μας τα τελευταία χρόνια να επικεντρώνεται στον τομέα της λιανικής πώλησης, ψάχνουμε διαρκώς τα πιο καινούρια, έξυπνα, καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα που θα κάνουν την ζωή των πελατών μας ευκολότερη και πιο διασκεδαστική!