Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 34€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 65,1€
64,9€
από
έκπτωση
κέρδος

130€
50%
65,1€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Διαφυλάξτε τα πολυτιμότερα με απαραβίαστο χρηματοκιβώτιο στη μισή τιμή!

64,9€ για ένα (1) χρηματοκιβώτιου δαπέδου - τοίχου ''Arregui 19000'' με κωδικό, ηλεκτρονική κλειδαριά, οπτικοακουστικές ενδείξεις ανοίγματος/κλεισίματος και εγγύηση 2 ετών, για να ασφαλίσετε τα πολυτιμότερα αντικείμενα του σπιτιού, του κατάστηματος ή του γραφείο σας, από την εταιρεία ''Safe Case'' στου Ζωγράφου, με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 130€
Έκπτωση 50%!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Ένα χρηματοκιβώτιο που υπακούει μόνο στον ιδιοκτήτη του!
 • Το  ''Arregui 19000'' μελετήθηκε και σχεδιάστηκε με τις προδιαγραφές του μέλλοντος και κατασκευάστηκε για απαιτητικούς πελάτες!!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του χρηματοκιβώτιου δαπέδου - τοίχου ''Arregui 19000'' με κωδικό:
  -  Κατασκευασμένο από ατσαλολαμαρίνα αρίστης ποιότητας.
  - Στο πίσω και κάτω μέρος υπάρχουν υποδοχές για τη δυνατότητα βιδώματος με στριφώνια, τα οποία συμπεριλαμβάνονται εντός του χρηματοκιβωτίου.
  - Ιδιαίτερα επιμελημένο φινίρισμα και βαφή με τα καλύτερα υλικά
  - Εσωτερικά του χρηματοκιβωτίου τοποθετείται μοκέτα.
  - Κλείδωμα: Με ηλεκτρονική κλειδαριά, με δυνατότητα τοποθέτησης κωδικού 3-8 ψηφίων από τον χρήστη –πελάτη , με επιπλέον τοποθέτηση άλλου κωδικού (Emergency Code) από τον Hotel Manager και με κλειδί ανάγκης (Emergency Key), οπτικοακουστικές ενδείξεις ανοίγματος – κλεισίματος, οπτική και ηχητική ένδειξη πτώσης της μπαταρίας (Low Battery).
  - Με εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) χρόνων, service και ανταλλακτικά όποτε και αν χρειαστεί στο μέλλον.
  - Σε απόχρωση Μπλε Ελεκτρίκ.
 • Διαστάσεις:
  - Εξωτερικές Διαστάσεις (mm):
  ύψος 200 / πλάτος 310 / βάθος 200
  - Εσωτερικές Διαστάσεις (mm): ύψος 195 / πλάτος 305 / βάθος 150
  - Κιλά: 7
  - Λίτρα: 9
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 8,60€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Aπριλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) χρηματοκιβώτιου δαπέδου - τοίχου ''Arregui 19000'' με κωδικό & ηλεκτρονική κλειδαριά σε μπλε - ελεκτρίκ χρώμα.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 8,60€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το SafeCase. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 5 ημέρες για έλεγχο διαθεσιμότητας στο 2107777060 ή στο 6932 600355.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-15:00 & 18:00 -21:00 Σάββατο 09:30-15:30
Safe Case

Λ. Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 117Α
Ζωγράφου - Aττική
2107777060 - 6932600355


Ιστοσελίδα


Safe Case
Η εταιρεία Safe Case ιδρύθηκε το 2005, έχοντας την εμπειρία 54 ετών. Αρχικά σαν οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο τις κλειδαριές και τα κλειδιά παντός τύπου, εξελίχθηκε γρήγορα σε εταιρεία με συστήματα ασφαλείας. Συγκεκριμένα κλειδαριές, πόρτες ασφαλείας, χρηματοκιβώτια, συναγερμοί, κάγκελα, ρολλά και ό,τι πραγματεύεται την ασφάλεια οικίας, επαγγελματικών χώρων, οχημάτων και ποδηλάτων καθώς και την ατομική ασφάλεια. Η εταιρεία Safe Case διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος πιστοποιημένη από την Ελληνική Αστυνομία και είναι μέλος του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών (Σ.Α.Ε.Κ.).
 
Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο της ασφάλειας παρακολουθούμε την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και προτεραιότητα μας είναι η ενημέρωση των πελατών. Έπειτα να προσφέρουμε στον κάθε ένα ξεχωριστά το καταλληλότερο προϊόν σε σωστή τιμή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του. Το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό είναι σε θέση να παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση και υπηρεσίες σε κάθε περίπτωση, με τελικό αποτέλεσμα την σιγουριά και την ασφάλεια. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης.