Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 11,5€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
43%
8,5€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για φρίσμπι, κολάρο & σακούλες απορριμάτων για σκύλους!

11,5€ για ένα σετ για σκύλους που περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό φρίσμπι, ένα ρυθμιζόμενο κολάρο που φωσφορίζει στο σκοτάδι και μια θήκη με 15 σακούλες απορριμάτων, για ευχάριστες και καθαρές βόλτες των τετράποδων φίλων μας, με παραλαβή από το ''Creative Printing'' στα Μελίσσια και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 20€
Έκπτωση 43%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ξένοιαστες βόλτες για τους τετράποδους φίλους μας με ένα σετ που περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα!
 • Με κολάρο που φωσφορίζει στο σκοτάδι για ασφάλεια και προστασία του σκύλου σας κατά την βραδινή του βόλτα!
 • Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού με το ανθεκτικό φρίσμπι, που θα γίνει αμέσως το αγαπημένο παιχνίδι και των δύο σας και με την απαραίτητη θήκη με σακούλες απορριμμάτων για να μην αφήνει...ίχνη στο πέρασμά του!
 • Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει:
  - Ένα κόκκινο/μαύρο ή μπλε/μαύρο φρίσμπι από βαμβάκι & πολυεστέρα
  - Ένα φωσφοριζέ και ρυθμιζόμενο κολάρο, σε πράσινο/κόκκινο ή μπλε  χρώμα (διαστάσεων 50 x 1,8 x 0εκ. , 25γρ.)
  - Μία κόκκινη ή μπλε πλαστική θήκη με γάντζο για σακούλες απορριμμάτων με 15 σακούλες στο εσωτερικό της  (0 x 10 x 0 cm , 40γρ.).
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα σετ για σκύλους με ένα κόκκινο/μαύρο ή μπλε/μαύρο φρίσμπι από βαμβάκι & πολυεστέρα, ένα φωσφοριζέ και ρυθμιζόμενο κολάρο σε πράσινο/κόκκινο ή μπλε χρώμα και μία κόκκινη ή μπλε πλαστική θήκη με γάντζο για σακούλες απορριμάτων με 15 σακούλες στο εσωτερικό της. 
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Creative Printing. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού στην διεύθυνση: 17ης Νοεμβρίου 10 στα Μελίσσια, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2130263969.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
Creative Printing

17ης Νοεμβρίου 10
Μελίσσια - Αττική
2130263969


Ιστοσελίδα


Creative Printing
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πρωτότυπες και μοναδικές ιδέες σχεδίων αποτυπωμένες σε διάφορες επιφάνειες.
 
Πολλά από τα σχέδιά μας είναι δημιουργίες δικές μας ή φίλων μας που προσπαθούμε να τις αποτυπώσουμε σε καθημερινά προϊόντα!
 
Είμαστε στην διάθεσή σας για δημιουργίες δικών σας σχεδίων ή και των δικών μας σχεδίων στις διαστάσεις που σας ταιριάζουν.