Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 74%
Κέρδος: 51,4€
18,5€
από
έκπτωση
κέρδος

69,9€
74%
51,4€

Η προσφορά έληξε
30
Αγορές

Μαγικός πολυκόφτης λαχανικών & φρούτων σε σετ 14 τεμαχίων!

18,5€ για τον super πολυκόφτη (σετ 14 τεμαχίων) που κόβει λαχανικά και φρούτα σε λωρίδες, κύβους, τέταρτα και τρίγωνα, χαρίζοντάς σας ευκολία στο μαγείρεμα και στην κουζίνα, με παραλαβή από το "Ιdea Hellas" στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 69,9€
Έκπτωση 70%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Θέλετε να έχετε ψιλοκομμένα λαχανικά στην στιγμή; Βάλτε τα στον πολυκόφτη που κόβει φρούτα και λαχανικά σε λωρίδες, κύβους, τέταρτα και τρίγωνα, καθώς και λεπίδες για ψιλοκομμένη σαλάτα, ενώ επιπλέον έχει και τρίφτη για τυριά και λαχανικά!
 • O Πολυκόφτης 14 τεμαχίων διαθέτει αναλυτικά:
  - 4 διαφορετικά μεγέθη λεπίδων για κύβους ή λωρίδες
  - 2 λεπίδες για τρίγωνα ή τέταρτα
  - 1 κόφτη για ψιλοκομμένα λαχανικά
  - 1 τρίφτη
  - Δοχείο κοπής με καπάκι για να το μετατρέψετε σε δοχείο αποθήκευσης


   
 • Σημαντικό: Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα με extra χρέωση 3€ έως και ανά 2 κουπόνια που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ioυνίου 2014 (για παραλαβή από το κατάστημα).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν πολυκόφτη λαχανικών 14 τεμαχίων.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ideahellas.grΗ αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Παραλαβή από το κατάστημα στην διεύθυνση Αλέκου Παναγούλη 17, Νέα Ιωνία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2114067042 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα και Παρασκευή 10 πμ - 5 μμ, Σάββατο: 10 πμ - 3 μμ
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Idea Hellas

Αλέκου Παναγούλη 17
Νέα Ιωνία - Aττική
2114067042


Ιστοσελίδα


Idea Hellas
Παρατηρώντας το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά, αποφασίσαμε να κάνουμε προσιτά σε εσάς έξυπνα προϊόντα που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας!
 
Το Ιdea Hellas είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έξυπνων αγορών που ξεκίνησε με την ιδέα αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται  κοντά στον αγοραστή προσφέροντας εντυπωσιακά gadgets, οικιακά προϊόντα, είδη προσωπικής περιποίησης, φωτοβολταικά κλπ!