Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12,9€
από
έκπτωση
κέρδος

25,9€
50%
13€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Ζυγαριά κουζίνας με μπολ ανάμειξης σε ένα σε εκπληκτική προσφορά!

12,9€ για μία (1) ζυγαριά κουζίνας - μπολ ανάμειξης, χωρητικότητας 700ml, σε μπλε χρώμα, το 2 σε 1 απαραίτητο εργαλείο για κάθε πετυχημένη συνταγή, ιδανικό για να ανακατεύετε τα συστατικά απευθείας στη ζυγαριά, με λειτουργία απόβαρου, με παραλαβή από το "AsSeenOnTv.gr" και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας, αρχικής αξίας 25,9€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Όλοι οι καλοί μάγειρες στο σπίτι γνωρίζουν ότι μια ζυγαριά κουζίνας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο, όταν η ακρίβεια είναι το κλειδί για την επιτυχία της συνταγής τους!
 • Τα δύο βασικά σημεία της κάθε ζυγαριάς κουζίνας είναι η ακρίβεια και ευκολία στη χρήση του. Με αυτό το καταπληκτικό 2 σε 1 μπόλ ανάμειξης & ζυγαριά κουζίνας, μπορείτε να κάνετε άψογα τη δουλειά σας αλλά και να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα έλλειψης χώρου!
 • Η λειτουργία απόβαρου στη ζυγαριά σας επιτρέπει να μηδενίζετε τη μέτρηση όσο συχνά θέλετε, έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε άμεσα και άλλα υλικά και να ζυγίζετε πολλά συστατικά στο ίδιο μπολ, όπως τα γράφει η συνταγή σας!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Ζυγίζει από 1gr έως 5000gr.
  - Χωρητικότητα 700ml
  - Δυνατότητα επιλογής μέτρησης σε gr, LB, OZ
  - Λειτουργεί με μια μπαταρία CR2032 3V (περιέχεται στην συσκευασία).
  - Διαστάσεις: Ύψος 63mm, Διάμετρος 150mm
  - Χρώμα: Μπλε
 • Σημαντικό:Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής από το Asseenontv.gr).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία (1) ζυγαριά κουζίνας - μπολ ανάμειξης, χωρητικότητας 700ml, με επιλογή ανάμεσα σε κόκκινο, κίτρινο ή μπλε χρώμα.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (έως και ανά 2 κουπόνια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Asseenontv.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα(Βασιλέως Κωνσταντίνου 20, Βάρη), με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο 211821180 και επίδειξη του κουπονιού σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2111821180.
 • Ώρες επικοινωνίας & παραδόσεων:Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-15:00 & 17:30-20:30 
AsSeenOnTv.gr

Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου 34
Ανάβυσσος - Αττική
2111821180


Ιστοσελίδα


AsSeenOnTv.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Asseenontv.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για... έξυπνες αγορές χρήσιμων προϊόντων αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται κοντάσας προσφέροντας πρωτότυπα και ιδιαίτερα προϊόντα που εντυπωσιάζουν!
 
Ακολουθεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού προσφέροντας νέες ιδέες και τάσεις.
 
Ένα συνεχώς εξελισσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις ανάγκες κάθε εποχής!