Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

29,9€
50%
15€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Πολύχρωμα εργαλεία μαγειρικής σε σετ των 6 σε εκπληκτική προσφορά!

14,9€ για ένα σετ με 6 πολύχρωμα εργαλεία για την κουζίνα, απο ειδικό υλικό για επαφή με τρόφιμα, με αντιολισθητικές λαβές, ιδανικά για αντικολλητικά & κεραμικά σκεύη ενώ πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, με μοντέρνα σχεδίαση που διατηρεί την κουτάλα ψηλά για να μην λερώνει & να μην λερώνεται, με παραλαβή από το "AsSeenOnTv.gr" ή με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, αρχικής αξίας 29,9€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Πρακτικά και πολύχρωμα, απο ειδικό υλικό για επαφή με τρόφιμα, τα εργαλεία μαγειρικής δεν θα αντικαταστήσουν απλά τα παλιά σας εργαλεία, αλλά θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα εμπλουτίσουν και τη μαγειρική σας με μοναδικό τρόπο!
 • Το σετ αποτελείται απο 6 διαφορετικά εργαλεία με soft touch αντιολισθητικές λαβές για απίστευτη ευκολία στο μαγείρεμα!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους:
  - Ιδανικά για αντικολλητικά και κεραμικά σκεύη
  - Κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.
  - Ανθεκτικά σε θερμοκρασίες μεταξύ -60°C έως +240°C
  - Με μοναδική και πολύ μοντέρνα σχεδίαση.
  - Με Clean Resting σχεδιασμό που διατηρεί την κουτάλα ψηλά, χωρίς επαφή με τον πάγκο κουζίνας, για να μην λερώνει και να μην λερώνεται!
 • Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει:
  - 1 ευλύγιστη σπάτουλα
  - 1 τρυπητή κουτάλα
  - 1 φαρδιά τρυπητή σπάτουλα
  - 1 κουτάλα για σούπα
  - 1 κουτάλα για το σερβίρισμα σπαγγέτι
  - 1 κουτάλα για σάλτσες
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής από το Asseenontv.gr).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα σετ με 6 πολύχρωμα εργαλεία για την κουζίνα (1 ευλύγιστη σπάτουλα, 1 τρυπητή κουτάλα, 1 φαρδιά τρυπητή σπάτουλα, 1 κουτάλα για σούπα, 1 κουτάλα για το σερβίρισμα σπαγγέτι, 1 κουτάλα για σάλτσες).
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 3€(ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Asseenontv.gr. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα(Βασιλέως Κωνσταντίνου 20, Βάρη), με προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο 211821180 και επίδειξη του κουπονιού σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για διευκρινήσεις και οτιδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2111821180.
 • Ώρες επικοινωνίας & παραδόσεων:Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-15:00 & 17:30-20:30
AsSeenOnTv.gr

Λεωφόρος Αθηνών - Σουνίου 34
Ανάβυσσος - Αττική
2111821180


Ιστοσελίδα


AsSeenOnTv.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Asseenontv.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για... έξυπνες αγορές χρήσιμων προϊόντων αλλά και τον σκοπό να βρίσκεται κοντάσας προσφέροντας πρωτότυπα και ιδιαίτερα προϊόντα που εντυπωσιάζουν!
 
Ακολουθεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κοινού προσφέροντας νέες ιδέες και τάσεις.
 
Ένα συνεχώς εξελισσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις ανάγκες κάθε εποχής!