Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
60%
18€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Καμβάδες με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε 3 μεγέθη, σε προσφορά!

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε καμβάδες μεγάλων διαστάσεων και χαρίστε προσωπικό στυλ στο χώρο σας, με παραλαβή ή με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από το “Project Design” στην Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 70%!!!
12€ για έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x30cm, αρχικής αξίας 30€
15€  για έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x40cm, αρχικής αξίας 40€
18€ για έναν (1) καμβά διαστάσεων 50x50cm ή 40x60cm, αρχικής αξίας 60€ 
Δώρο σε κάθε παραγγελία, ένα υπέροχο κόσμημα επιλογής σας για το κινητό τηλέφωνο! 
Τι αγοράζετε:
 • Επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία και χαρίστε της την προβολή που της αξίζει!
 • Οι φωτογραφίες σας εκτυπώνονται σε καμβά ζωγραφικής με μελάνια οικολογικά, ανεξίτηλα και αδιάβροχα, τελαρωμένo σε τελάρο τύπου box.
 • Με επιλογή ανάμεσα σε 4 διαστάσεις:
  - έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x30cm ή 
  -  έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x40cm ή 
  - έναν (1) καμβά διαστάσεων 50x50cm ή 40x60cm
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την έξτρα χρέωση των 5€ (εώς και άνα 2 κουπόνια - τεμάχια) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • Για όλους τους αγοραστές της προσφοράς, η επιχείρηση θα προσφέρει επιπλέον και εντελώς Δωρεάν ένα υπέροχο κόσμημα αξίας 9€, με επιλογή ανάμεσα σε πολλά και εντυπωσιακά σχέδια, για να διακοσμήσετε το κινητό σας τηλέφωνο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Iανουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 12€
  έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x30cm ή
  Κουπόνι των 15€: έναν (1) καμβά διαστάσεων 30x40cm ή
  Κουπόνι των 18€: έναν (1) καμβά διαστάσεων 50x50cm ή 40x60cm
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 5€ (εώς και άνα 2 κουπόνια - τεμάχια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το ''Project Design''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Παραλαβή από το κατάστημα στην διεύθυνση: Κωνσταντίνου Καραμανλή 142 (περιοχή Μαρτίου), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
 • Κατά την παραγγελία σας αποστέλλετε ή παραδίδετε στην επιχείρηση: τις φωτογραφίες που επιθυμείτε για εκτύπωση, το ονοματεπώνυμο του αγοραστή του κουπονιού, τον κωδικό κουπονιού και την προσφορά που επιλέξατε.
 • Για όλους τους αγοραστές της προσφοράς, η επιχείρηση θα προσφέρει επιπλέον και εντελώς Δωρεάν ένα υπέροχο κόσμημα αξίας 9€, με επιλογή ανάμεσα σε πολλά και εντυπωσιακά σχέδια, για να διακοσμήσετε το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Σε όλες τις φωτογραφίες γίνεται ψηφιακή επεξεργασία φωτισμού και ρετούς, όπου κρίνεται απαραίτητο, για την καλύτερη απόδοση της εκτύπωσης.
 • Η τελική φωτογραφία μετά την επεξεργασία, μπορεί να αποσταλεί στους αγοραστές ηλεκτρονικά για προσωπική τους χρήση με επίσκεψη στο κατάστημα (Κωνσταντίνου Καραμανλή 142, περιοχή Μαρτίου) ή με αποστολή σχετικού email στην ηλεκτρονική διεύθυνση pdsales142@gmail.com
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
Project-Design

Κωνσταντίνου Καραμανλή 142
Μαρτίου - Θεσσαλονίκη
2313019546 - 6944606531


Ιστοσελίδα


Project-Design
Όταν το θέμα δεν είναι απλώς ποιος είσαι αλλά τί προσφέρεις, τότε το θέμα είναι άκρως ενδιαφέρον και ονομάζεται...Project-Design!
Με λίγα λόγια, η Project-Design σας προσφέρει τις προσωπικές σας στιγμές μεταμορφωμένες σε έργα τέχνης και συνοδευμένες από απίστευτες χαμηλές τιμές !
Εύκολα και γρήγορα, εξαιρετικά απλά και σίγουρα πολύ εξελιγμένα, μπορείτε να έχετε τον πίνακα που πάντα θέλατε, αλλά τα χρήματα δε σας επέτρεπαν να αποκτήσετε!


Διαλέξτε το θέμα εσείς και στείλτε το -όπως άλλωστε και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες - είτε με email , είτε τυπωμένες και η Project-Design θα τις μετατρέψει σε έργα τέχνης, τυπωμένα σε καμβά και μάλιστα τελαρωμένο, στις διαστάσεις που εσείς θέλετε, ετοιμοπαράδοτο για κρέμασμα και interior design περιπέτειες!
Αγαπημένες στιγμές ( γάμος-Βαπτιση-εκδρομές-γιορτές φίλων ή των παιδιών σας, αγαπημένα πρόσωπα-μαμάδες-παιδιά -αδέρφια ) ότι εσείς θέλετε, μεταμορφώνουν τον χώρο σας άμεσα, όμορφα και με μηδαμινό κόστος, σε τιμές που ξεκινάνε από 9€!


Οικολογικά μελάνια νερού, πιστοποιημένα με τις πιο σκληρές ευρωπαϊκές νόρμες και καμβάδες χωρίς κάδμιο και άλλες τοξικές ουσίες! Στην Project-Design τα υλικά προορίζονται για χώρους εσωτερικούς, οικολογικούς και υγιεινούς! Τους δικούς σας!

Πανέξυπνη και ...αθάνατη πρόταση από την Project-Designη εκτύπωση σε αυτοκόλλητο υλικό για να ντύσετε, με όποια εικόνα ή μοτίβο επιλέγετε, το ψυγείο ή και το παιδικό δωμάτιο με αγαπημένους ήρωες, με έργα των μικρών σας καλλιτεχνών, αλλά ...και με αντοχή υλικών; Πάνω από 100 χρονια !!!