Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
59%
71€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μηχανή Καφέ Espresso Mitaca με δυνατότητα αποστολής!

49€ για μία μηχανή καφέ espresso "I8 - Mitaca", έτοιμη προς χρήση σε μόνο 50 δευτερόλεπτα και με 2 προγραμματιζόμενες ποσότητες ροής καφέ, για να ανακαλύψετε την μαγεία ενός απολαυστικού espresso στο σπίτι, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την ''Waterfresh'' στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 59%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αυθεντικός σπιτικός espresso, πλούσιος σε γεύση, με βελούδινη, υφή που διαρκεί!
 • Η μηχανή Mitaca χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της και την καλή ποιότητα κατασκευής της σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε έναν τέλειο espresso με πλούσιο καϊμάκι!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - 2 προγραμματιζόμενες ποσότητες ροής καφέ
  - Σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
  - Χωρητικότητα δοχείου νερού: 1lt.
  - Έτοιμη προς χρήση σε 50 δευτερόλεπτα.
  - Σχάρα τοποθέτησης φλιτζανιού με δυνατότητα διαβάθμισης ύψους.
  - Πίεση: 19 bar.
  - Διαστάσεις μηχανής: Μ.35εκ. X Π.13,5εκ. X Υ.25εκ.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία μηχανή καφέ espresso "I8 - Mitaca".
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστου αριθμού κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα στην διεύθυνση: Παντελή Νικολαϊδη 18, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, με απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία πριν στο 2104913132 για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Waterfresh''. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.
Waterfresh

Παντελή Νικολαϊδη 18
Άγιος Ιωάννης Ρέντης - Αττική
2104913132


Ιστοσελίδα


Waterfresh
H Waterfresh, εταιρεία του Τσαλδάρη Μανώλη, δραστηριοποιείται δυναμικά στην εμπορία και διανομή εμφιαλωμένων νερών, ψυκτών νερού καθώς και φιλτράνσεις.
 
Διαθέτουμε μια γκάμα από προϊόντα των καλύτερα εμφιαλωμένων νερών και ψυκτών νερού με συσκευασίες 0,5l, 1l, 1,5l, 5l, 12,5l.
 
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ψύκτες νερού και είναι η μόνη εταιρεία που σας παρέχει δωρεάν ψύκτη νερού χωρίς καμία υποχρέωση στην κατανάλωση απολαμβάνοντας την καλύτερη ποιότητα νερού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Έχουμε οχήματα ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορές εμφιαλωμένου νερού καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό για τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Διατηρούμε το εμφιαλωμένο νερό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με επαγγελματική οργάνωση και αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας και ελέγχου θερμοκρασίας.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!