Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 4,9€
από
έκπτωση
κέρδος

9,9€
51%
5€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Αυτοκόλλητο τοίχου για διακόπτες ρεύματος σε σχέδιο αρκουδάκι πάντα!

4,9€ για ένα μικρό αυτοκόλλητο τοίχου για διακόπτες ρεύματος, σε αξιολάτρευτο σχέδιο με αρκουδάκι πάντα, με παραλαβή ή δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την εταιρεία "Dreamy Deal" στην Βάρη, αρχικής αξίας 9,9€
Έκπτωση 51%!!
Τι αγοράζετε:
 • Τα πιο αξιολάτρευτα αυτοκόλλητα για διακόπτες ρεύματος!
 • Είναι αποσπώμενα από PVC και έχουν για σχέδιο ένα αρκουδάκι πάντα με την υπενθύμιση να κλείνεις το φως!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - Περιλαμβάνουν οδηγίες για σωστή εγκατάσταση
  - Αποτελείται από 3 τεμάχια:
  - Aυτοκόλλητο με το αρκουδάκι πάντα (9cm πλάτος x 6cm ύψος)
  - Aυτοκόλλητο με την λέξη "Turn"
  - Aυτοκόλλητο με την λέξη "Off!"
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 1€ ανά κουπόνι που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας.
 • Nέο: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον 5). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία παραλαβής).
 • To Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα μικρό αυτοκόλλητο τοίχου για διακόπτες ρεύματος, σε αξιολάτρευτο σχέδιο με αρκουδάκι πάντα.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 1€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Dreamy Deal. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα στην διεύθυνση Βασ.Κωνσταντίνου 6 & Τερψιχόρης, Βάρη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για έλεγχο διαθεσιμότητας.
 • Οι αποστολές  πραγματοποιούνται εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών από την αγορά.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών ανά χρήστη.
Dreamy Deal

Βασ.Κωνσταντίνου 6 & Τερψιχόρης
Βάρη - Αττική
6930997791


Ιστοσελίδα


Dreamy Deal
Το Dreamy Deal είναι μία νεοσύστατη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2015 με κύριο σκοπό να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό, μία γκάμα από αντικείμενα διακόσμησης, και άλλα χρηστικά αντικείμενα οικιακής χρήσης, μετά από μεγάλη έρευνα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστίθενται καθημερινά νέα προϊόντα που καταφέρνουμε να προμηθευτούμε σε ιδιαίτερα εκπτωτικές τιμές και να τα διαθέτουμε σε αντίστοιχα οικονομικές τιμές σε εσάς.
Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση τις φετινές εορτές να σας προσφέρουμε χειροποίητα γούρια σε προνομιακές τιμές και πακέτα προσφορών, σε πολύ όμορφες συσκευασίες.