Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
64%
32€

Η προσφορά έληξε
36
Αγορές

Εκγύμναση με αποκλειστικά προσωπικό γυμναστή στον πολυτελή χώρο του Yava Exclusive

Εκγύμναση με αποκλειστικά προσωπικό γυμναστή και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ενδυνάμωσης, στον πολυτελή χώρο του "Yava Exclusive" στο Μαρούσι, του πρώτου Private Fitness Club στην Ελλάδα & δώρο η εγγραφή αξίας 300€.
- 18€ για μια (1) προπόνηση Personal Training από 50€ ή
- 65€ για πέντε (5) προπονήσεις Personal Training από 250€ ή
- 170€ για δύο (2) μήνες συνδρομή, απεριόριστου αριθμού προπονήσεων Personal Training από 800€.
Τι αγοράζετε:
 • Μια ιδανική ευκαιρία να βρεθείτε στο πρώτο Private Fitness Club της Ελλάδας, σε έναν πολυτελέστατο χώρο εκγύμνασης και να ζήσετε την εμπειρία του Personal Training υπό την καθοδήγηση απολύτως επαγγελματιών γυμναστών!
 • Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Personal Training για το Yava Exclusive που επιθυμείτε:

  - 18€ για μια (1) προπόνηση Personal Training, διάρκειας 1 ώρας, αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 64%!
  - 65€ για πέντε (5) προπονήσεις Personal Training, διάρκειας 1 ώρας ή κάθε μία, αρχικής αξίας 250€. Έκπτωση 74%!!
  - 170€ για δύο (2) μήνες συνδρομή, απεριόριστου αριθμού προπονήσεων Personal Training (διάρκειας μια ώρας η κάθε μια), αρχικής αξίας 800€. Έκπτωση 79%!!!
 • Τη δυνατότητα να αποτελέσετε ένα από τα μέλη του Yava Exclusive, εξασφαλίζοντας δωρεάν την εγγραφή σας και να φτάσετε γρήγορα και διασκεδαστικά στον στόχο σας, δηλαδή στη διαμόρφωση του σώματος που επιθυμείτε!
 • Κλείστε τα ραντεβού σας με επιλογή και από τις 24 ώρες της ημέρας, όλες τις ημέρες της εβδομάδας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 1 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς!
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2108061293.
 • Το Deal δεν συνδυάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλες προσφορές του Yava Exclusive.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών του Deal έχουν 20% έκπτωση για επισκέψεις Solarium στον πανέμορφο, ειδικό χώρο του Private Fitness Club.
Yava Exclusive

Αγίου Κωνσταντίνου 17-19
Μαρούσι - Αττική
2108061293

Ιστοσελίδα


Yava Exclusive
Το Yava Exclusive είναι το πρώτο Private Fitness Club στην Ελλάδα που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο Personal Training!

Κάθε μέλος του Yava Exclusive μπορεί εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά να φτάσει στο στόχο του και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν, συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση με τη ψυχαγωγία σώματος και πνεύματος!

Μετά από σχολαστική μελέτη της παγκόσμιας αγοράς, όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις είναι εδώ! Ελεύθερα βάρη, Ηλεκτροδιεγέρσεις, Πολυμηχανές δύναμης, Spinning και Flow in floor.

Το Yava Exclusive φιλοξενεί την επαναστατικότερη μέθοδο στοχευμένης λιποδιάλυσης, Hypoxi. Μοναδικές προπονήσεις κενού αέρος για τέλεια μυϊκή γράμμωση και απίστευτα γρήγορη τοπική καύση λίπους. O διάδοχος της λιποαναρρόφησης!

Διαθέσιμο για τις ανάγκες των μελών του 24ώρες, το Yava Exclusive δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να προπονηθούν όποια ώρα επιθυμούν καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Κάθε μέλος έχει το προσωπικό του γυμναστή, το ατομικό του αποδυτήριο, τα δικά του όργανα και μηχανήματα και μοναδικό service, απολαμβάνοντας μια ιδιωτική ατμόσφαιρα φτιαγμένη κάθε φορά ανάλογα με τη διάθεση του!

Σας καλωσορίζουμε στο μαγικό κόσμο του Yava Exclusive!