Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 37€
Έκπτωση: 64%
Κέρδος: 70€
39€
από
έκπτωση
κέρδος

109€
64%
70€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Επαγγελματική αξιολόγηση του σωματικού σας λίπους στο σπίτι με λιπομετρητή!

39€ για έναν (1) λιπομετρητή χειρός ''BFA Control F'' που αξιολογεί το ποσοστό λίπους στο σώμα και αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για όσους κάνουν δίαιτα ή θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους στα σωστά επίπεδα, με πανεύκολη χρήση και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής από την "Medisana Hellas'', αρχικής αξίας 109€
Έκπτωση 64%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Για όσους έχουν επισκεφτεί ένα διαιτολόγο ο όρος λιπομέτρηση είναι γνωστός: αποτελεί την πλέον σημαντική διαδικασία για να αξιολογήσουμε το ποσοστό λίπους στο σώμα μας, είτε για την διατήρηση του είτε για να χάσουμε βάρος.
 •  Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο γι’ αυτούς που βρίσκονται σε δίαιτα, για να ελέγχουν τακτικά εάν τα κιλά που χάνουν είναι πραγματικό λίπος.
 • Το υπερβολικό σωματικό λίπος έχει αρνητικό αποτέλεσμα στην υγεία σας. Έτσι είναι σημαντικό να μετράτε το ποσοστό του λίπους τακτικά. Αυτό μπορεί να το κάνει εύκολα για σας ο λιπομετρητής ''BFA Control F'' της Medisana.
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Ακριβής μέτρηση του σωματικού λίπους σε ποσοστό (%) και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων (χαμηλό - κανονικό - μεσαίο - υψηλό).
  - Η λιπομέτρηση βασίζεται στην μέθοδο ΒΙΑ (Ανάλυση Βιοηλεκτρικής Αντίστασης).
  - Εύκολος στη χρήση: λειτουργεί με το άγγιγμα της παλάμης και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα εμφανίζει το αποτέλεσμα.
  - Διαθέτει επιπλέον μνήμη προσωπικών δεδομένων για 4 άτομα: βάρος, ύψος, ηλικία, φύλο.
  - Μικρός σε μέγεθος.
  - Ψηφιακή οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD).
  - Πρακτική θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς.
  - Βάρος : Εύρος μέτρησης : 10 - 150 kg.
  - Ύψος : Εύρος μέτρησης : 100 - 220 cm.
  - Ηλικία : Εύρος μέτρησης : 10 - 80 ετών.
  - Φύλο : Άνδρας - Γυναίκα.
  - Εύρος μέτρησης λίπους: 5% - 50%.
  - Λειτουργεί με μπαταρίες 2 xAAA.
  - Οδηγίες χρήσεως σε 6 γλώσσες και στα Ελληνικά.
  - Εγγύηση 2 ετών.
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά κουπόνι) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς σας! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν (1) λιπομετρητή χειρός ''BFA Control F'' της Μedisana Hellas.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 4€ (ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την Medisana Hellas. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Σε περίπτωση εξάντλησης του υπάρχοντος αποθέματος θα γίνει νέα παραλαβή και παράδοση σε 7 εργάσιμες ημέρες.
 • Δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία με την επίδειξη του κουπονιού σας στην διεύθυνση: Χελμού 11, Νέο Ηράκλειο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 17.00
Medisana Hellas

Χελμού 11
Νέο Ηράκλειο - Aττική
2102750932Medisana Hellas
Η Medisana Hellas είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής Medisana A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του Home Health Care, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα Μedisana ενεργοποιούν τις φυσικές αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζουν από τους πόνους, επιλύουν προβλήματα πολλών παθήσεων και προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία. Τα προϊόντα Μedisana είναι υψηλής ποιότητας, άκρως αξιόπιστα, σύγχρονης τεχνολογίας, εργονομικά κατασκευασμένα, πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO9001 / EN46001 / CEκαι συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας. Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία, ορθοπεδικά και ιατρικά καταστήματα.