Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 49€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 12€
12€
από
έκπτωση
κέρδος

24€
50%
12€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

Πανίσχυρος επαναφορτιζόμενος φακός Police!

12€ για έναν φακό Police αλουμινίου 1000W, επαναφορτιζόμενο, με πολλά αξεσουάρ, λειτουργίες και μεγάλη διάρκεια λαμπτήρα και μπαταρίας, απαραίτητο εργαλείο για την ασφάλεια σας, με παραλαβή από το κατάστημα ''Magichole'' στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 24€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε έναν επαναφορτιζόμενο φακό Police αλουμινίου 1000που θα σας εντυπωσιάσει με το ισχυρό του φως!!
 • Με πολλά έξτρα αξεσουάρ για να γίνει το απαραίτητο εργαλείο σας για το σπίτι, το αυτοκίνητο ή όπου αλλού το χρειαστείτε!
 • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  - διάρκεια ζωής λαμπτήρα 100000 ώρες
  - διάρκεια μπαταρίας 180 λεπτά
  - με zoomdimmer
  - 3 λειτουργίες μακριά, κοντά και flashing
  - φορτιστή πρίζας, αυτοκινήτου
  - αντάπτορας μπαταριών
  - Εγγύηση ενός (1) έτους
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2,5€ (έως και ανά 3 κουπόνια) που επιλέγετε κατά τη διαδικασία αγοράς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: έναν φακό Police αλουμινίου 1000W, επαναφορτιζόμενο, με πολλά αξεσουάρ, λειτουργίες και μεγάλη διάρκεια λαμπτήρα και μπαταρίας.
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 2,5€ (ανά 3 κουπόνια- τεμάχια) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από το Μagic Hole. Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα στην διεύθυνση: Δαμάρεως 3 στο Παγκράτι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2107010472 για εξασφάλιση διαθεσιμότητας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-20.00μ.μ.
Magichole

Υμηττού 110 (εντός Εμπορικού κέντρου Village Cinemas)
Παγκράτι - Αττική
2107010472


Ιστοσελίδα


Magichole
To Magic Hole είναι ένα κατάστημα με έξυπνα δώρα και παιχνίδια νέας γενιάς που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους! Είδη για το σπίτι, gadgets, υπέροχα παζλ και πολλά άλλα περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Μπορείτε να δείτε όλα τα είδη του καταστήματος καθώς και όλες τις νέες παραλαβές στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος.
Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι πολύ εύκολο να το βρείτε!