MENU

Deals365

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής! Μάθε περισσότερα
Κορυφαία πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στην πιο απίστευτη τιμή της αγοράς!
Αποκτήστε ένα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, που αποτελεί την πιο οικονομική λύση στη θέρμανση, μόνο του ή συνδυαστικά με θερμοστάτη, με επιλογή ανάμεσα σε 3 κορυφαία μοντέλα σε λευκό χρώμα με εντυπωσιακό πλαίσιο αλουμινίου και με δυνατότητα εκτύπωσης, πιστοποίηση TUV & CE και 5 χρόνια εγγύηση, με παραλαβή από το ''Αvant Garde Energy'' ή με πανελλαδική αποστολή! -  Έκπτωση έως 33%!!
- 199€ για ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 400watt, αρχικής αξίας έως 280€
- 249€ για ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 600watt , αρχικής αξίας 330€
- 319€ για ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 900watt, αρχικής αξίας 415€
- 30€ για έναν (1) θερμοστάτη, αρχικής αξίας 45€
Δυνατότητα αγοράς και με 4 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
 
1 αγορά
280€
-29%
199€
To deal έχει λήξει
 • Η κορυφαία τεχνολογία υπέρυθρης θέρμανσης από μία κορυφαία εταιρεία στο χώρο για την Ελλάδα!
 • Η υπέρυθρη θέρμανση είναι ένας νέος, εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης και απίστευτα οικονομικός, που έχει την ιδιότητα να θερμαίνει απευθείας τα σώματα και τα αντικείμενα χωρίς να ζεσταίνει τον αέρα γύρω από αυτά. Λειτουργεί ακριβώς όπως και οι ακτίνες του ήλιου, δηλαδή ζεσταίνει οτιδήποτε ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.
 • Η υπέρυθρη θέρμανση έχει ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.Χαρακτηρίζεται όχι μόνο ως απόλυτα ασφαλής, αλλά εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς!
 • Με τα συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης RedIn επιτυγχάνεται:
  - Μεγάλη οικονομία έως και 50% σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους θέρμανσης (πετρέλαιο, αέριο, A/C, πέλετ κλπ). Δείτε μια σύγκριση εδώ
  - Υγιεινή θέρμανση με ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο (κυκλοφορία αίματος, ρευματισμοί, αρθρίτιδες, μυικοί πόνοι, αδυνάτισμα)
  - Απόλυτη ασφάλεια που επιβεβαιώνεται από τα πιστοποιητικά που έχει λάβει (TUV και CE)
  - Καθαριότητα, καθώς ο χώρος δεν γεμίζει στάχτες και διοξείδιο του άνθρακα από την καύση των ξύλων ώστε να δυσκολεύεται η αναπνοή, δεν ξηραίνεται η ατμόσφαιρα και δημιουργείται μια ευχάριστη αίσθηση θερμότητας.
  - Πολύ μεγάλη ευκολία στην εγκατάσταση. Ακόμα και αν δεν επιθυμείτε να τρυπήσετε τον τοίχο, τα σώματα υπερύθρων μπορούν να στηριχτούν ανεξάρτητα και σε ανεξάρτητες επιδαπέδιες βάσεις που προσαρμόζονται εύκολα.
  - Εξαιρετικά απλά στην χρήση. Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης RedIn αρκεί να συνδεθoύν με μία απλή πρίζα.
  - Χαμηλό κόστος κτήσης και μηδενικό κόστος συντήρησης.
  - Αισθητική χώρου, διακοσμούν και ομορφαίνουν το χώρο σας καθώς υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων στην επιφάνεια των υπέρυθρων σωμάτων.
 • Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε πάνελ εδώ!
 • Tα πάνελ καταναλώνουν για 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας ρεύμα:
  - Το πάνελ των 400 Watt: 0,4€ για 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
  - Το πάνελ των 600 Watt: 0,6€ για 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
  - Το πάνελ των 900 Watt: 0,9€ για 10 ώρες συνεχούς λειτουργίας.
 • Για όσους έχουν και νυχτερινό ρεύμα η κατανάλωση ειναι σαφώς μικρότερη!
 • Και το σημαντικότερο, διαθέτουν πιστοποιήσεις TUV και CE και συνοδεύονται από εγγύηση 5 χρόνων!!!
 • Δυνατότητα εκτύπωσης με επιπλέον επιβάρυνση, μέσα από γκάμα σχεδίων που θα βρείτε εδώ
 • Έτσι λοιπόν το χαμηλό κόστος εξοπλισμού, το μηδενικό κόστος εγκατάστασης, το μηδενικό κόστος συντήρησης και το χαμηλό κόστος χρήσης σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης (το βάζετε στην πρίζα και ζεσταίνει) κάνουν τα υπέρυθρα θερμαντικά σώματα της Red-In ιδανικά για οικονομική, υγειϊνή και καθαρή θερμανση!
 • Σημαντικό: Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής επιλέγοντας την έξτρα χρέωση 6€ (ανά τεμάχιο) κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας!
 • To Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2013.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 400watt (κουπόνι των 199€) ή
  - ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 600watt (κουπόνι των 249€) ή
  - ένα (1) πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης Red In 900watt (κουπόνι των 319€) ή
  - έναν θερμοστάτη (κουπόνι των 30€)
 • Τα πάνελ διαθέτουν πιστοποιήσεις TUV και CE και συνοδεύονται από εγγύηση 5 χρόνων.
 • Δυνατότητα αγοράς και σε 4 άτοκες δόσεις.
 • Μπορείτε να αγοράσετε ένα ή περισσότερα πάνελ, μόνα τους ή συνδυαστικά με τον θερμοστάτη.
 • Τα πάνελ είναι έτοιμα προς χρήση.Το μόνο που χρειάζεται είναι η απλή τοποθέτησή τους στον τοίχο και η σύνδεσή τους στην πρίζα!
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με 6€ (ανά κουπόνι - τεμάχιο) που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας. Επιλέγοντας τα έξοδα αποστολής, συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από την ''Avant - Garde Energy''.
 • Η αγορά αποτελεί σε αυτή την περίπτωση και αυτόματη παραγγελία του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση αγοράς με παραλαβή στο χώρο σας (ακολουθώντας την ανωτέρω διαδικασία), εχετε δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας-κουπονιού σας μέχρι και 3 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς του. Μετά από 3 ημέρες η εταιρεία ξεκινά την αποστολή των προϊόντων και η ακύρωση παύει να είναι εφικτή.
 • Για παραλαβή απο το κατάστημα με την επίδειξη του κουπονιού(Ανδρέα Παπανδρέου 28Α & Βρυούλων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης) πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στα 2314319395 ή 6931906444 για έλεγχο διαθεσιμότητας του μοντέλου που επιθυμείτε.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης με επιπλέον επιβάρυνση, μέσα από γκάμα σχεδίων που θα βρείτε εδώΣυγκεκριμένα για το πάνελ 400 Watt η επιβάρυνση της εκτύπωσης είναι 61,5€, για το πάνελ 600 Watt 73,8€ και για το πάνελ 900 Watt η επιβάρυνση είναι 86,1€.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας επιχείρησης: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00
Avant - Garde Energy
Ανδρέα Παπανδρέου 28Α & Βρυούλων
Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη
2314319395 - 6931906444
H Avant - Garde Energy είναι μια νέα δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και κατασκευής συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας απο το 2009 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Ο πρωταρχικός μας στόχος πέραν της εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας είναι το οικονομικό όφελος του καθε πελάτη.
Το όνομα της εταιρείας είναι εμπνευσμένο απο τον Vanguard1 o οποίος είναι ο πρώτος δορυφόρος που τροφοδοτήθηκε με ηλιακή ενέργεια μέσω ηλιακών κυψελίδων και τέθηκε σε τροχιά το 1958. Η ονομασία του πρωτοπόρου αυτού δορυφόρου, σε συνδυασμό με την πρωτοπορία (avant-garde) στην ενέργεια, είναι οι αξίες που μας οδήγησαν στην έμπνευση του ονόματος.
Επενδύοντας συνεχώς στην πλήρη εξειδίκευση και μόρφωση του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με το ήθος αυτού και τον επαγγελματισμό που το διακρίνει είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη βέλτιστη ενεργειακή λύση στον κάθε πελάτη μας προσαρμοσμένη βέβαια στις ανάγκες του.
Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά απο διεθνώς καταξιωμένους και μόνο κατασκευαστές και εξασφαλίζοντας τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στην αγορά (σε υπηρεσίες),η Avant- GardeEnergyδύναται να καλύψει με οποιοδήποτε εμπορικό προιόν είτε τεχνική εφαρμογή, οποιαδήποτε ενέργεια αποσκοπεί στην εξοικονόμιση ενέργειας. Έχοντας ένα μεγάλο αριθμό έργων πανελλαδικά (φωτοβολταικά συστήματα, υλοποιημένα Εξοικονομώ Κατ'Οίκον, ανακαινίσεις) και κυρίως στη Β.Ελλάδα και έχοντας εξυπηρετήσει έναν μεγάλο αριθμό πελατών λιανικής ειναι σε θέση να μιλάει σε προσωπικό επίπεδο για το ρυθμό ετήσιας ανάπτυξής της και κυρίως για το απόλυτο της ικανοποίησης των πελατών της.
Στην Avant Garde Energy θα βρει κανείς ότι ψάχνει σε συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας από προιόντα (συστήματα θέρμανσης, κουφώματα, air condition, ηλιακούς, αυτόνομα φωτοβολταικά κτλ) έως και υπηρεσίες (μονώσεις κελύφους, ταρατσών, ενεργειακά πιστοποιητικά κ.τλ). 'Ολα τα παραπάνω στο αυστηρό πλαίσιο της ηθικής,του επαγγελματισμού και της άριστης εξυπηρέτησης. Η δουλειά μας τελειώνει στο χαμόγελο του πελάτη μας.
Πιστεύουμε ότι το παρόν και ειδικότερα το μέλλον ανήκει στη δημιουργία λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας και παραγωγή αυτής με απώτερο σκοπό την οικονομική ενίσχυση των νοικοκυριών και την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Πιστοποιήσεις:
Η Avant- Garde Energy συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προτύπου διαχείρησης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Επίσης η εταιρεία είναι πιστοποιημένη απο την ''Χρωμοδομή'' για την εφαρμογή συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης ''100% Acryl Thermonosystem'' παρέχοντας 12ετή εγγύηση σε κάθε εφαρμογή θερμομόνωσης.
Τέλος διαθέτει Official Distributor Certificate της εταιρείας κατασκευής φωτοβολταικών πλαισίων Yangden Solar.
ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Γίνε ο τραγουδιστής που κρύβεις μέσα σου με ασύρματο μικρόφωνο καραόκε
Γίνε ο τραγουδιστής που κρύβεις μέσα σου με ασύρματο μικρόφωνο καραόκε
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
26,9€
Γίνε ο τραγουδιστής που κρύβεις μέσα σου με ασύρματο μικρόφωνο καραόκε
Εκπληκτικές φωτογραφίες όπου & να βρίσκεστε με τρίποδο σιλικόνης!
Εκπληκτικές φωτογραφίες όπου & να βρίσκεστε με τρίποδο σιλικόνης!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
4,9€
-60%
Εκπληκτικές φωτογραφίες όπου & να βρίσκεστε με τρίποδο σιλικόνης!
Ζεστασιά online με γάντια για οθόνες αφής iFeel σε 3 χρώματα!
Ζεστασιά online με γάντια για οθόνες αφής iFeel σε 3 χρώματα!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΧΡΉΣΗ
4,9€
-42%
Ζεστασιά online με γάντια για οθόνες αφής iFeel σε 3 χρώματα!
Μελάνια για εκτυπωτές Epson με άμεση πανελλαδική αποστολή!
Μελάνια για εκτυπωτές Epson με άμεση πανελλαδική αποστολή!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
6€
Μελάνια για εκτυπωτές Epson με άμεση πανελλαδική αποστολή!
Μελάνια για εκτυπωτές Canon με άμεση πανελλαδική αποστολή!
Μελάνια για εκτυπωτές Canon με άμεση πανελλαδική αποστολή!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
9,5€
Μελάνια για εκτυπωτές Canon με άμεση πανελλαδική αποστολή!
Mικρό, κομψό και δυνατό ηχείο Bluetooth Aerobull Nano!
Mικρό, κομψό και δυνατό ηχείο Bluetooth Aerobull Nano!
ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ
39,9€
-53%
Mικρό, κομψό και δυνατό ηχείο Bluetooth Aerobull Nano!