Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 14,6€

Τιμή: 85€
Έκπτωση: 55%
Κέρδος: 14,6€
11,9€
από
έκπτωση
κέρδος

26,5€
55%
14,6€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Μελάνια για εκτυπωτές Canon, Epson, HP ή Lexmark με άμεση παράδοση!

Από 11,9€ για ένα (1) μικρό ή μεγάλο σετ μελανιών ή ένα σετ μαύρων μελανιών συμβατά με εκτυπωτές Canon, Epson, HP ή Lexmark έτοιμα προς χρήση, διαθέσιμα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας μοντέλο εκτυπωτή, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το κατάστημα ''Orange Ink", αρχικής αξίας έως και 131€
Έκπτωση έως 65%!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε το απαραίτητο σετ μελανιών για τον εκτυπωτή σας και χαρείτε ''ζωντανά'' χρώματα στις εκτυπώσεις σας κάθε φορά!!
 • Με διαθέσιμα σετ για όλους τους τύπους εκτυπωτών Canon, Epson, HP ή Lexmark  για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας μοντέλο!
 • Σημαντικό: Πριν προχωρήσετε στην αγορά του κουπονιού σας δείτε αναλυτικά τους τύπους μελανιών και την αξία του κουπονιού που πρέπει να αγοράσετε σύμφωνα με τα παρακάτω αρχεία:
  - Mελάνια για Canon
  - Mελάνια για Epson
  - Μελάνια για Lexmark
  - Mελάνια για HP
 • Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής πανελλαδικά!
 • Άμεση Παράδοση!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Περιλαμβάνεται πανελλαδική αποστολή με συστημένο ταχυδρομείο. Κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας συμπληρώνετε την φόρμα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγγελία του προϊόντος από τo ''Orange Ink''. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία του καταστήματος μαζί σας για επιβεβαίωση του σετ μελανιών που επιθυμείτε ακριβώς!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Orange Ink

Χανιά
Aγυιά - Χανιά
-Orange Ink
Η εταιρεία Οrange Ink εισάγει αναλώσιμα εκτυπωτών στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στην αγορά. Σε εμάς θα βρείτε μελάνια και toner για τα περισσότερα μοντέλα εκτυπωτών όπως Epson, Cannon, HP και πολλούς άλλους. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε και μας επιλέγουν για τις χαμηλές τιμές τις οποίες διατηρούμε.