Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 139€
Έκπτωση: 60%
Κέρδος: 15€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
60%
15€

Εξαντλήθηκε!!!
3
Αγορές

MP3 player με μουσική, βίντεο, φωτογραφίες & eBooks σε προσφορά!

10€ για ένα (1) MP3 Player της Emerson με ακουστικά που εξουδετερώνουν τον εξωτερικό θόρυβο, που αποθηκεύει & παίζει πανεύκολα μουσική, βίντεο, φωτογραφίες και eBooks, με 4GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, 1,8'' έγχρωμη οθόνη LCD και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να μην αποχωριστείτε την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και στις καλοκαιρινές σας διακοπές, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 25€
Έκπτωση 60%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ευκαιρία να μην αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις καλοκαιρινές σας διακοπές, με χωρητικότητα που φτάνει τα 4GB!
 • Η συσκευασία περιέχει επίσης και ακουστικά που ''εξουδετερώνουν'' τον εξωτερικό θόρυβο για να απολαύσετε την εξαιρετική ποιότητα ήχου της Emerson!
 • Βυθιστείτε στον τέλειο ήχο του MP3 και απολαύστε εύκολη, έξυπνη πλοήγηση στην LCD έγχρωμη οθόνη!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - 4GB εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος
  - 1,8'' έγχρωμη οθόνη LCD
  - Aποθηκεύει και παίζει μουσική, βίντεο, φωτογραφίες και eBooks.
  - Επαναφορτιζόμενη ion μπαταρία
 • Η συσκευασία περιλαμβάνει:
  - Ένα Mp3 Player (4GB)
  - Ένα σετ ακουστικά (με τεχνολογία που εξουδετερώνει τον εξωτερικό θόρυβο)
  - Ένα USB καλώδιο
  - Οδηγίες χρήσης
 • Σημαντικό: περιορισμένος αριθμός τεμαχίων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 MP3 - Player, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!