Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 39€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 99,1€

Τιμή: 94€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 99,1€

Τιμή: 155€
Έκπτωση: 50%
Κέρδος: 99,1€
99,9€
από
έκπτωση
κέρδος

199€
50%
99,1€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Η νέα smart camera Samsung με 16.2 mp & 2 LCD οθόνες σε προσφορά!

99,9€ για μία (1) smart κάμερα της Samsung ''DV150 Dual-LCD Smart Digital Camera'', των 16.2 megapixels, με 2 οθόνες LCD (μπροστά & πίσω), επαγγελματικό zoom 5Χ, ανάλυση βίντεο 1080p, ενσωματωμένο Wi-Fi για να στέλνετε αμέσως τις λήψεις σας στα social media, 16GB micro SD Card και πολλές επιλογές για καλλιτεχνικές, αστείες & πρωτότυπες λήψεις, σε μοντέρνα θήκη, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 199€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Ώρα για...selfies με τη νέα κάμερα της Samsung με 2 οθόνες LCD για να φωτογραφίζετε τον εαυτό σας χωρίς κόπο!!
 • Χρησιμοποιήστε την μπροστινή οθόνη LCD 38 mm για να φωτογραφίσετε εσάς και τους φίλους σας και στη συνέχεια ανεβάστε τη φωτογραφία στο Facebook™, στο Picasa™, στο Photobucket™ κατευθείαν από τη μηχανή σας!
 • Μπορείτε, επίσης, να στείλετε τις εικόνες σας στο smartphone και στο tablet σας με την εφαρμογή Samsung Mobile Link ή να τις διαχειριστείτε στον υπολογιστή σας μέσω της λειτουργίας Auto backup. Με τις διασκεδαστικές λειτουργίες της μηχανής αυτής, όπως το Motion Photo, το Picture in Picture και το Split Shot, θα μπορείτε να δημιουργείτε και να μοιράζεστε στο λεπτό αστείες, καλλιτεχνικές εικόνες και βίντεο!!
 • Με τη λειτουργία φωτογράφησης παιδιών, το παιδί σας θα κάτσει ακίνητο για τη φωτογραφία. Ενώ χάρη στη λειτουργία χρονοδιακόπτη με προβολή αντίστροφης μέτρησης, η παρέα σας θα ξέρει ακριβώς πότε να χαμογελάσει. Μπείτε κι εσείς στο κάδρο μέσα από την μπροστινή οθόνη LCD, δείτε όλα τα αυτοπορτρέτα σας πριν τη λήψη και βγάλτε άψογες φωτογραφίες με εσάς στο κέντρο της δράσης, χωρίς να παιδεύεστε. Και με τη λειτουργία Jump Shot βγάλτε γρήγορα τους φίλους σας που χοροπηδάνε και στη συνέχεια δημιουργήστε αστείες κινούμενες εικόνες GIF.
 • Δείτε εδώ αναλυτικά τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές παραλαμβάνεται από το κοντινότερο κατάστημα ACS.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς. (***σε κάθε διαδικασία αγοράς μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι που ισοδυναμεί με 1 smart camera, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία αγοράς όσες φορές θέλετε).
 • Χρόνος παράδοσης:15 - 20 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
 • Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail της εταιρείας info@universalexportsdc.com
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!