Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 30€
από
έκπτωση
κέρδος

52€
42%
22€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Προσφορά για την μικρότερη κάμερα HD του κόσμου σε μέγεθος αντίχειρα!

30€ για μία μίνι κάμερα HD, την μικρότερη κάμερα στον κόσμο, σε μέγεθος αντίχειρα, με υψηλή ανάλυση σε φωτογραφίες και video, με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα ''Click2deal.gr'', αρχικής αξίας 52€
Έκπτωση %!!
Τι αγοράζετε:
 • H μικρότερη HD κάμερα στο κόσμο, σε μέγεθος αντίχειρα!
 • Τραβήξτε φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης χωρίς να έχετε μαζί σας ογκώδεις φωτογραφικές μηχανές και κάμερες!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της:
  - Εταιρεία: Atom
  - Δυνατότητες: HD
  - Ανάλυση Video: 640 x 480 pixels
  - Format Video: Avi
  - Συνδέσεις: USB
  - Τύποι κάρτας μνήμης: TF card μέχρι 16GB
  - Φωτογραφία: 2 MP / 1280 x 960 pixels
  - Διάρκεια Λειτουργίας: Εως 90 λεπτά
 • Με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: μία μίνι κάμερα HD της εταιρίας Atom, η μικρότερη κάμερα στον κόσμο σε μέγεθος αντίχειρα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Κατά τη διαδικασία αγοράς συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία και αποτελεί αυτόματη παραγγελία του προϊόντος από τo 'Click2deal.gr'.
 • Σε πολύ απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή γίνεται απο το κοντινοτερο κατάστημα της ACS
 • Οι αποστολές πραγματοποιούνται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών απο την ολοκλήρωση της αγοράς.
click2deal.gr

Αγίου Νικολάου 29
Ηράκλειο - Ηρακλείου
+30 2810253385


Ιστοσελίδα


click2deal.gr
Το click2deal.gr αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό κατάστημα, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του προïόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα click2deal.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του με σκοπό την προσφορά προïόντων στις ευνοïκότερες τιμές της αγοράς, καθώς καθημερινά ελέγχουμε, συγκρίνουμε και ανανεώνουμε τα προïόντα μας.
 
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να βρει τα προïόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες του, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα προïόντων και αποκλειστικότητα σε επιλεγμένα είδη.
 
Κύριο μέλημά μας είναι να εξασφαλίσουμε της εμπιστοσύνη του καταναλωτή σε συνάρτηση με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
 
Φιλοδοξούμε σε ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι θα επισκεφτούν ξανά το κατάστημά μας και θα το προτείνουν στην οικογένεια και στους φίλους τους!